Hoppa till innehåll

Bronsdolken 3, Fosie

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Bronsdolken 3, Fosie

 • Lokalarea (LOA):

  11.574 kvm

 • Stad:

  Malmö

 • Skyltläge

  Ja

Om fastigheten

Bli en del av Malmös största industriområde!
Med sina över 300 företag är Fosie industriby Malmös största. Industriområdet började utvecklas under 1970-talet och är beläget sydost om Malmö. Området är omgivet av inre och yttre ringlederna, samt E65, vilket ger fantastiska kommunikationsmöjligheter och närhet till Öresundsbron.

Service

Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.

Kommunikation

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns på gångavstånd på Stenyxegatan. Körtid ca 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontor med mindre lager på utmärkt skyltläge

Stenyxegatan 15

Kontor med mindre lager på utmärkt skyltläge

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher. 

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Jan Andersson

Jan Andersson

Förvaltare
040-690 57 33
Skicka e-post
Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73
Skicka e-post