Hoppa till innehåll
Exteriör

Sunnanå 12:53

Sunnanå 12:53 är ett nybyggt servicecenter för lastbilar och bussar beläget på Stora Bernstorp med nära anslutning till Yttre Ringvägen.

Om fastigheten

Servicecenter för lastbilar och bussar

På Stora Bernstorp ligger detta nybyggda servicecenter för lastbilar och bussar. Anläggningen ligger nära Yttre Ringvägen (E6, E22) i korsningen Vattenverksvägen/Toftanäsvägen i Burlövs kommun.

Service

Restauranger och handel finns på Stora Bernstorps handelsområde alldeles intill. Ett par minuter bort ligger även Toftanäs handelsområde.

Kommunikation

Inre- och Yttre ringvägen nås omgående då fastigheten är belägen intill påfarten. Busshållplats finns på vägen utanför.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Sunnanå 12:53

 • Lokalarea (LOA):

  2.332 kvm

 • Stad:

  Malmö

 • Kommunikationsläge

  Ja

 • Ja

  Skyltläge

Letar du industrilokal?

Allt är uthyrt i denna fastighet. Men ingen fara, vi kommer att hitta rätt lokal till er! Kontakta oss eller leta bland våra lediga lokaler.

Våra lediga industrilokaler i Malmö

Karta

Hitta till Staffanstorpsvägen 103 i Arlöv.

Om området

Strax norr om Malmö hittar vi Arlöv, i Burlövs kommun, som har en lång tradition av industri och företagande. Med sitt idealiska läge strax intill Burlövs tågstation och Europavägarna har området blivit en attraktiv plats för företagsetablering, för såväl små som stora verksamheter.

Läs mer om Arlöv

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Tobias Nilsson

Tobias Nilsson

Fastighetschef
040-690 57 25
Gör intresseanmälan
Bild på Cecilia Jönsson

Cecilia Jönsson

Uthyrare
040-661 97 03
Gör intresseanmälan

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.