Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler i Arlöv, Malmö

Strax norr om Malmö hittar vi Arlöv, en stadsdel med lång tradition av industri och företagande. Med sitt idealiska läge strax intill Burlövs station och Europavägarna har området blivit en attraktiv företagsby för såväl små som stora verksamheter. Vi tror på Arlöv och deltar aktivt i flera stadsutvecklingsprojekt.

Arlöv - med ett idealiskt läge nära motorvägarna

Arlövs industrihistoria tog sin början i samband med att Malmö Sockerfabriks AB grundades 1869. Sedan dess förknippar många malmöbor området med sockerbruket. Den som besöker Arlöv idag möter dock en pulserande handels- och industriby med utmärkta kommunikationer och bra service. Från närliggande Burlövs station går tågen till Malmö, Lund, Trelleborg, Landskrona och Helsingborg flera gånger i timmen. Dessutom har Arlöv en egen avfart från E6, och bara ett par minuter bort finns även E22 och Västkustvägen. Granne med järnvägsstationen hittar vi populära Burlöv center, med ett stort utbud av shopping och restauranger.

Framtiden ser ljus ut. Allt eftersom det blir svårare att köra tung trafik genom Malmö blir Arlöv det självklara valet för industriföretagen. Just nu byggs även Burlövs station om och får ökad kapacitet med fler tåglinjer och avgångar. Vi ser en stor efterfrågan på både kontor och lagerlokaler i området, och satsar därför på stadsutvecklingsprojekten i Sunnanå, sydost om Arlöv.

Våra fastigheter i Arlöv

Arlöv 17:4

Arlöv 17:4

Arlöv 19:133

Arlöv 19:133

Sunnanå 12:27

Sunnanå 12:27

Sunnanå 12:53

Sunnanå 12:53

Tågarp 16:19

Tågarp 16:19

Tågarp 16:42

Tågarp 16:42

Åkarp 1:69

Åkarp 1:69

Letar du lokal i Arlöv?

Jag hjälper dig gärna vidare i dina tankar.

Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73
Skicka e-post