Hoppa till innehåll

Lediga lokaler i Arlöv, Malmö

Strax norr om Malmö hittar vi Arlöv, i Burlövs kommun, som har en lång tradition av industri och företagande. Med sitt idealiska läge strax intill Burlövs tågstation och Europavägarna har området blivit en attraktiv plats för företagsetablering, för såväl små som stora verksamheter.

Arlöv - med ett idealiskt läge nära motorvägarna

Arlövs industrihistoria tog sin början i samband med att Malmö Sockerfabriks AB grundades 1869. Sedan dess förknippar många malmöbor området med sockerbruket. Den som besöker Arlöv idag möter dock en levande handels- och industriby med utmärkta kommunikationer och bra service. Från närliggande Burlövs station går tågen till Malmö, Lund, Trelleborg, Landskrona och Helsingborg flera gånger i timmen. Dessutom har Arlöv en egen avfart från E6, och bara ett par minuter bort finns även E22 och Västkustvägen. Granne med järnvägsstationen hittar vi populära Burlöv center, med ett stort utbud av shopping och restauranger.

Framtiden ser ljus ut. Allt eftersom det blir svårare att köra tung trafik genom Malmö blir Arlöv det självklara valet för industriföretagen. Just nu byggs även Burlövs station om och får ökad kapacitet med fler tåglinjer och avgångar. Vi ser en stor efterfrågan på både kontor, lager och produktionslokaler i området, och satsar också på stadsutvecklingsprojekten i Stora Bernstorp sydost om Arlöv.

Letar du lokal i Arlöv?

Jag hjälper dig gärna vidare i dina tankar.

Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.