Hoppa till innehåll

Möblerat och klart. Laddstolpar utanför dörren.

Ramlösa Kontorshotell har möblerade rum för 1-4 personer. Flytta hit och känn dig som hemma!
Bild på Helen Seffers

Helen Seffers

Förvaltare
042-490 46 15 / Skicka e-post
Om Ramlösa kontorshotell Planritningar Kontakta oss Om Ramlösa kontorshotell Planritningar Kontakta oss

2 Lediga lokaler på Ramlösa kontorshotell

Trevligt kontorshotell i södra Helsingborg
Trevligt kontorshotell i södra Helsingborg

Strandbadsvägen 19

+4

Trevligt kontorshotell i södra Helsingborg

Välkommen till Ramlösa Kontorshotell
Välkommen till Ramlösa Kontorshotell

La Cours gata 4

+3

Välkommen till Ramlösa Kontorshotell

På nyrenoverade Ramlösa kontorshotell kan vi erbjuda 14 möblerade kontorsrum i olika storlekar, helt beroende på dina behov och önskemål. Här kan du känna dig som hemma fast på jobbet, vi har löst allt till dig - alla faciliteter ett kontor behöver, moderna installationer, frukost varje dag, en inspirerande miljö och parkering utanför fastigheten. Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett flertal lunchrestauranger.

Eget rum med full service

På Ramlösa kontorshotell hyr vi ut färdigmöblerade kontorsrum på 12-25 kvm med höj- och sänkbart skrivbord, justerbar kontorsstol, skåp och besöksgrupp. Tillsammans med andra hyresgäster delas kök samt tre olika mötesrum. Här ingår frukost, kaffe, frukt, utskrifter, wifi, och kontorsmaterial. Självklart ingår parkering i direkt anslutning till fastigheten med möjlighet att hyra en av de 30 laddstolparna.

Det är enormt värdefullt att, som egenföretagare, ha tillgång till en möblerad arbetsplats med många bra faciliteter som exempelvis konferensrum i flera olika storlekar och fräscha gemensamma ytor. Dessutom är det inte bara jag som trivs på Berga, även kunder imponeras av lokalerna – vilket är en bra grund för produktiva möten.

Caroline Olsén, grundare Just Grass bambusugrör & Home Collection
Caroline Olsén, grundare Just Grass bambusugrör & Home Collection

Service i området

Ramlösa kontorshotell ligger på La Cours gata 4 i fastigheten Hästhagen 7 som främst innehåller kontor men även butikslokaler på bottenvåningen. Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett flertal lunchrestauranger med allt från turkisk mat på Bosporen till svensk husmanskost på Restaurang Koppargrytan. I grannfastigheten finns Holy Greens och det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen eller Sibylla. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Helsingborg centrum med ett 100-tal butiker och restauranger mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Råå, Lidl, Willys, Citygross och Dollarstore. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis Jysk, läkarhus, byggvaruhandel och en av de närmaste grannarna är JumpYard Trampolinpark.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Ramlösa både kollektivt med tåg eller buss, med den egna bilen eller med cykel. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Ramlösa Station en kort gångväg bort, från Ramlösa Station tar det 5 minuter att åka till Helsingborg C, åker du söderut med tåget tar det 27 minuter till Lund. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Lussebäckstorget som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 21. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Ramlösa från bland annat centrum och Eskilsminne.

 

Södra Helsingborg

Södra Helsingborg är ett stort område som innefattar Gåsebäck, Planteringen, Landskronavägen, Hamncity och Ramlösa station. Här finns en härlig mix av bostäder, kontor, handel, lager och produktion. Stadsdelen har ett strategiskt läge utöver det vanliga, med närhet till motorvägen, ett välutbyggt kollektivtrafiknät och stort serviceutbud som lockar såväl enmansföretag som stora koncerner.

Inte redo för eget kontor än?

Med åtta kontorshotell i Helsingborg kan vi garanterat hitta rätt plats för dig!

Kontorshotell Helsingborg