Hoppa till innehåll

Wihlborgs investerar för Securitas i Malmö

Säkerhetsföretaget Securitas utökar och förlänger befintligt hyresavtal i fastigheten Rosengård 130:403 i Jägersro med ytterligare tio år.

Det nya avtalet omfattar 5 300 kvm och nu ska lokalerna delvis byggas om och moderniseras.

Fastigheten Rosengård 130:403 ligger på Agnesfridsvägen med goda kollektivtrafikförbindelser och närhet till yttre och inre ringleden, samt E65. Precis intill kommer en helt ny stadsdel, nya Jägersro, att växa fram med boende och verksamheter.

- Vi är mycket nöjda med den lyhördhet Wihlborgs haft i processen för att kunna möta våra behov och utformning av lokalerna. De senaste tio åren har Securitas utvecklat sina tjänster och erbjudanden enormt inom brand, teknik, parkering och digitala produkter och vi har därför behövt såväl anpassade som framtidssäkrade lokaler för att vi ska fortsätta kunna utveckla vår verksamhet men även att man anpassat lokalerna ur ett miljö- och hållbarhetsperspektiv, vilket självklart är viktigt för oss. Wihlborgs har varit såväl professionella och lyhörda sett till våra behov, något som därför varit avgörande i valet av fastighetsleverantör, säger Adil Jusic, Fastighetschef, Securitas Sverige AB.

- Jag är verkligen glad för förnyat förtroende från Securitas och att de vill fortsätta att utveckla sin verksamhet i Jägersro. Det är ett växande område med en mix av företag och branscher och spännande framtidsplaner, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Wihlborgs Fastigheter AB (publ)


Wihlborgs Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. Fastighetsbeståndet finns i Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. I Malmö, Lund och Helsingborg är Wihlborgs det ledande fastighetsbolaget. Fastigheternas bokförda värde uppgår till 55,7 Mdkr med ett årligt hyresvärde om 4,2 Mdkr. Wihlborgs är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Kontaktinformation

För ytterligare information kontakta:
Ulrika Hallengren, vd, 040-690 57 95
Peter Olsson, regionchef, 040-690 57 62

Relaterade filer

Senaste pressmeddelanden

Delårsrapport jan-jun 2024: Rekordhögt driftsöverskott

Delårsrapport jan-jun 2024: Rekordhögt driftsöverskott

Malmö universitet hyr 4 900 kvm av Wihlborgs till polisutbildning

Malmö universitet hyr 4 900 kvm av Wihlborgs till polisutbildning

Wihlborgs delårsrapport januari-juni 2024 presenteras den 8 juli - inbjudan till presentation

Wihlborgs delårsrapport januari-juni 2024 presenteras den 8 juli - inbjudan till presentation