Hoppa till innehåll

Dogman öppnar citybutik i Wihlborgsfastighet i Malmö

Dogman utökar sitt citynära koncept med hundspa och aktivitetsyta i Erik Menved 37 i centrala Malmö.

Dogman har idag 19 butiker runt om i Sverige som är förlagda på större handelsområden. I Oslo har Dogman testat ett nytt koncept med butiker i mer centralt läge som fallit väl ut och som nu rullas ut även i Sverige. Butiken på Östergatan 20 vid Caroli i Malmö blir den andra citybutiken i Sverige.

I butiken kommer foder, smådjur och akvariefiskar att säljas. Det kommer även att finnas en trim- och spaanläggning för hundar och en yta för att utöva agility.

Dogman får tillträde till lokalerna på 800 kvadratmeter från den 1 mars 2023.

- Vi ser verkligen fram emot att etablera detta koncept i Malmö city och erbjuda alla djurvänner ett komplement till vår nuvarande butik på Bernstorp handelsområde, säger Anton Andersson, retailchef på Dogman.

- Fastigheten har ett mycket bra läge i Malmö med nära till Malmö C, gågata och kommunikationer. Dogman blir med sitt utbud ett nytt och välkommet tillskott i stadsmiljön, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.   

Wihlborgs Fastigheter AB (publ)


Wihlborgs Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. Fastighetsbeståndet finns i Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. I Malmö, Lund och Helsingborg är Wihlborgs det ledande fastighetsbolaget. Fastigheternas bokförda värde uppgår till 51,8 Mdkr med ett årligt hyresvärde om 3,5 Mdkr. Wihlborgs är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Kontaktinformation

För ytterligare information kontakta:
Ulrika Hallengren, vd, 040-690 57 95
Peter Olsson, regionchef, 040-690 57 62

Senaste pressmeddelanden

Wihlborgs fortsätter klättra i global hållbarhetsranking

Wihlborgs fortsätter klättra i global hållbarhetsranking

Wihlborgs får Sveriges första NollCO2-certifiering för byggnad med labb

Wihlborgs får Sveriges första NollCO2-certifiering för byggnad med labb

Två matgrossister väljer Wihlborgsfastighet i Helsingborg

Två matgrossister väljer Wihlborgsfastighet i Helsingborg