Hoppa till innehåll

Wihlborgs hyr ut i södra Helsingborg

Pressmeddelande

Wihlborgs har i dagarna tecknat två större avtal i södra Helsingborg. Lucu Food öppnar en matbutik på 3 000 m² vid Landskronavägen och Medea AB flyttar in på 4 000 m² på Ättekulla.

Lucu Food flyttar in i Gymnasten 4 och öppnar sommaren 2021. Lucu Food finns sedan tidigare i Malmö och har ett brett sortiment där man erbjuder råvaror hämtade från olika matkulturer runt om i hela världen.

På Ättekulla flyttar Medea AB in i fastigheten Bunkagården Västra 8 i januari 2021. Medea är en snabbt växande leverantör av produkter, tjänster och lagerhållning av krisprodukter och medicinsk skyddsutrustning med huvudkontor och huvudlager i Helsingborg.

- Dessa två kontrakt visar än en gång på bredden i regionens näringsliv där vi ser en bra blandning av tjänsteföretag, tillverkning, logistik och handel. Lucu Food blir ett fint tillskott i södra Helsingborg och med sitt spännande sortiment en tillgång för hela Helsingborg med omnejd. Det är också roligt att vi med kort varsel kunnat lösa Medeas lokalbehov och välkomna även dem som ny hyresgäst hos Wihlborgs, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Wihlborgs Fastigheter AB (publ)


Wihlborgs Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. Fastighetsbeståndet finns i Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. I Malmö, Lund och Helsingborg är Wihlborgs det ledande fastighetsbolaget.

Fastigheternas bokförda värde uppgår till 47,0 Mdkr med ett årligt hyresvärde om 3,4 Mdkr.

Wihlborgs är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Kontaktinformation

För ytterligare information kontakta:
Ulrika Hallengren, vd, 040-690 57 95
Magnus Lambertsson, regionchef, 042-490 46 73

Senaste pressmeddelanden

Visa alla pressmeddelanden
Wihlborgs kontorshus i Hyllie får branschens mest krävande hållbarhetscertifiering

Wihlborgs kontorshus i Hyllie får branschens mest krävande hållbarhetscertifiering

Försäkringskassan utökar i Wihlborgs lokaler i Malmö

Försäkringskassan utökar i Wihlborgs lokaler i Malmö

Secondhandkedja etablerar sig i Wihlborgsfastighet i centrala Malmö

Secondhandkedja etablerar sig i Wihlborgsfastighet i centrala Malmö