Hoppa till innehåll

Wihlborgs har fullt uthyrt i Bure 2 i Hyllie

Wihlborgs har tecknat avtal med en större hyresgäst om 6 300 m² i kontorshuset Origo (Bure 2) som just nu byggs i Hyllie i Malmö. Det innebär att samtliga kontorsytor i huset är uthyrda.


Hyresgästen är ett internationellt företag som tecknat ett femårigt avtal med inflyttning i december 2019. Sedan tidigare har Wihlborgs tecknat kontrakt med Knauf Danogips om 270 m².

Origo är ett spännande projekt med fokus på högkvalitativa arbetsmiljöer, flera balkonger per våning, bra service och entré direkt vid uppgången från järnvägsspåren. Huset passar utmärkt för en större hyresgäst även om vi för framtiden också har möjlighet att dela ner varje våningsplan i flera mindre och effektiva ytor, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Detta innebär att vi nu inte har några vakanser i Hyllie och att vi kan fortsätta planerna med vårt nästa möjliga projekt, Pulpeten 5, som kan inrymma cirka 16 000 m² kontor.

Origo omfattar 6 800 m² uthyrningsbar yta och är Wihlborgs andra kontorsprojekt i Hyllie. I april invigdes Wihlborgs första projekt i Hyllie, Dungen (Gimle 1), med Tullverket som största hyresgäst.

- Båda projekten utförs med högsta miljöprestanda, högkvalitativa materialval och omsorg om detaljerna. För oss är det viktigt att hyresgästerna kan känna stolthet och tillhörighet till huset, avslutar Ulrika Hallengren.


Wihlborgs Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag med fokus på kommersiella fastigheter i Öresundsregionen. Fastighetsbeståndet finns i Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn.
I Malmö, Lund och Helsingborg är Wihlborgs det ledande fastighetsbolaget.

Fastigheternas bokförda värde uppgår till 43,8 Mdkr med ett årligt hyresvärde om 3,1 Mdkr.

Wihlborgs är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Kontaktinformation

För ytterligare information kontakta:
Ulrika Hallengren, vd, 040-690 57 95

Senaste pressmeddelanden

RÄTTELSE: Kallelse till årsstämma i Wihlborgs Fastigheter (publ)

RÄTTELSE: Kallelse till årsstämma i Wihlborgs Fastigheter (publ)

Wihlborgs publicerar års- och hållbarhetsredovisning för 2023

Wihlborgs publicerar års- och hållbarhetsredovisning för 2023

Wihlborgs kontorshus Space vinnare i Årets Bygge 2024

Wihlborgs kontorshus Space vinnare i Årets Bygge 2024