Hoppa till innehåll

Lediga lokaler på Norra Sorgenfri, Malmö

Det var på Norra Sorgenfri som industrialiseringen tog fart i Malmö och gav staden en ny karaktär. Nu är det dags för ännu en förvandling. Stadens äldsta industriområde håller på att byggas om till en central stadsdel med bostäder, arbetsplatser och grönområden. Wihlborgs deltar aktivt i stadsutvecklingsprojektet.

Ett prioriterat område i Malmös stadsplanering

I slutet av 1800-talet påbörjades industrialiseringen av Norra Sorgenfri. Sedan dess har hundratals företag varit verksamma i området. Det centrala läget har alltid varit området stora styrka. Här finns lunchrestauranger och livsmedelsaffärer, samtidigt som centrums enorma serviceutbud ligger inom cykelavstånd. Stadsbussarna stannar på flera hållplatser och med Malmöpendeln från Rosengårds station tar du dig snabbt till andra sidan stan.

Malmö stad har inlett ett ambitiöst stadsutvecklingsprojekt, där den gamla staden lämnar plats det nya, moderna Malmö. Norra Sorgenfri omvandlas till en attraktiv del av innerstaden med nära 2 500 nya bostäder och 2 000 nya arbetsplatser. Visionen om de grönskande kvarteren börjar redan nu bli verklighet. Wihlborgs äger flera fastigheter med kontor och lager längs Industrigatan. Precis som Malmö stad så ser vi den enorma potentialen i området och siktar på att utöka vårt fastighetsbestånd ytterligare.

Letar du lokal i Norra Sorgenfri?

Jag hjälper dig gärna vidare i dina tankar.

Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.