Hoppa till innehåll

Lediga lokaler på Norra Sorgenfri, Malmö

Det var på Norra Sorgenfri som industrialiseringen tog fart i Malmö och gav staden en ny karaktär. Nu är det dags för ännu en förvandling. Stadens äldsta industriområde håller på att byggas om till en central stadsdel med bostäder, arbetsplatser och grönområden. Wihlborgs deltar aktivt i stadsutvecklingsprojektet.

Ett prioriterat område i Malmös stadsplanering

I slutet av 1800-talet påbörjades industrialiseringen av Norra Sorgenfri. Sedan dess har hundratals företag varit verksamma i området. Det centrala läget har alltid varit området stora styrka. Här finns lunchrestauranger och livsmedelsaffärer, samtidigt som centrums enorma serviceutbud ligger inom cykelavstånd. Stadsbussarna stannar på flera hållplatser och med Malmöpendeln från Rosengårds station tar du dig snabbt till andra sidan stan.

Malmö stad har inlett ett ambitiöst stadsutvecklingsprojekt, där den gamla staden lämnar plats det nya, moderna Malmö. Norra Sorgenfri omvandlas till en attraktiv del av innerstaden med nära 2 500 nya bostäder och 2 000 nya arbetsplatser. Visionen om de grönskande kvarteren börjar redan nu bli verklighet. Wihlborgs äger flera fastigheter med kontor och lager längs Industrigatan. Precis som Malmö stad så ser vi den enorma potentialen i området och siktar på att utöka vårt fastighetsbestånd ytterligare.

Våra fastigheter i Norra Sorgenfri

Industrigatan 21

Industrigatan 21

Industrigatan 33

Industrigatan 33

Industrigatan 31

Industrigatan 31

Letar du lokal i Norra Sorgenfri?

Jag hjälper dig gärna vidare i dina tankar.

Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73
Skicka e-post