Tävlingsvillkor - vi bjuder samhällshjältar på lunch

Vi på Wihlborgs har ett antal restauranger som hyresgäster både i Malmö, Lund och Helsingborg. Restauranger som inget hellre vill än att servera mat till stadens invånare. Men i dessa tider är kunderna färre än vanligt. Vi vill därför stödja dem och samtidigt hylla personer som jobbar med samhällsviktiga funktioner genom att bjuda dem på lunch! 

Tävlingsvillkor

Wihlborgs kommer varje dag under perioden 30 mars-9 april utse tre arbetsgrupper, om upp till 12 personer vardera, som skrivit den bästa nomineringen i tävlingen och leverera lunch till deras arbetsplats i Malmö, Lund eller Helsingborg, till ett värde av max. 100 kr/lunch eller 1 200 kr/arbetslag.

Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Wihlborgs Fastigheter AB. Juryn utser vinnaren baserat på innehållet i motiveringen. Juryn behöver inte motivera sitt beslut och juryns beslut kan inte överklagas

Ansvarig för tävlingen är Wihlborgs Fastigheter AB.

Vinnarna kommer att publiceras på wihlborgs.se, i Wihlborgs sociala kanaler samt meddelas personligen via den kontaktperson som skickat in nomineringen.

De personuppgifter som du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas för att administrera tävlingen och sparas inte efter tävlingsperiodens slut. I samband med publicering av vinnare kommer personuppgifter som namn, arbetsplats och ort att publiceras på wihlborgs.se och i Wihlborgs sociala kanaler. Om du önskar mer information om behandlingen av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@wihlborgs.se eller 040-690 5700.