Hoppa till innehåll

Tävlingsvillkor - vi bjuder samhällshjältar på lunch

Tävlingsvillkor

Wihlborgs kommer varje dag under perioden 30 mars-9 april utse tre arbetsgrupper, om upp till 12 personer vardera, som skrivit den bästa nomineringen i tävlingen och leverera lunch till deras arbetsplats i Malmö, Lund eller Helsingborg, till ett värde av max. 100 kr/lunch eller 1 200 kr/arbetslag.

Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Wihlborgs Fastigheter AB. Juryn utser vinnaren baserat på innehållet i motiveringen. Juryn behöver inte motivera sitt beslut och juryns beslut kan inte överklagas

Ansvarig för tävlingen är Wihlborgs Fastigheter AB.

Vinnarna kommer att publiceras på wihlborgs.se, i Wihlborgs sociala kanaler samt meddelas personligen via den kontaktperson som skickat in nomineringen.

De personuppgifter som du lämnar i samband med tävlingen kommer att behandlas för att administrera tävlingen och sparas inte efter tävlingsperiodens slut. I samband med publicering av vinnare kommer personuppgifter som namn, arbetsplats och ort att publiceras på wihlborgs.se och i Wihlborgs sociala kanaler. Om du önskar mer information om behandlingen av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@wihlborgs.se eller 040-690 5700.