Bli fastighetsvärd på en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Är du en person med stort sinne för service, intresse för teknik och nyfiken på fastighetsbranschen? Som fastighetsvärdstrainee hos oss får du chansen att utvecklas till fastighetsvärd hos oss, med eget ansvar för fastigheter, kunder och leverantörer. 

På Wihlborgs vill vi ha en blandning av medarbetare i olika åldrar och med olika bakgrund. Och förstås en mix av tjejer och killar. Vårt traineeprogram för fastighetsvärdar är en del i vårt arbete för att bygga en mer jämställd och hållbar organisation. För oss är detta ett sätt att försöka tänka annorlunda och testa nya sätt komma i kontakt med dig som är nyfiken på att arbeta med våra hus och kunder.  


Att jobba som fastighetsvärd

Jobbet som fastighetsvärd är omväxlande och ditt största fokus är att ge hyresgästerna en positiv upplevelse av Wihlborgs. Du är vårt ansikte utåt.

Du har daglig kontakt med våra kunder, tar emot felanmälningar och serviceärenden och ser till att dessa blir åtgärdade. Det är du som ser till att allt fungerar i fastigheterna och du jobbar med de system som styr driften. Du har också kontakt med underleverantörer som bygg-, el- och rörfirmor.

Wihlborgs.Porträtt.2019.123.jpg

IMG_3895.jpg

Så funkar traineeprogrammet

Under din traineeperiod jobbar du tillsammans med en eller två av våra fastighetsvärdar, som också är din handledare och mentor, och löper under 6-8 månader. Givetvis får du lön under tiden. Därefter hoppas vi att du är redo för en tillsvidaretjänst hos oss med ansvar för ett eget område med kunder och fastigheter.


Är du vår nya trainee?

Tidigare branscherfarenhet är inget måste men vi ser gärna att du är en problemlösare som gillar kundkontakt och har ett genuint teknikintresse. Kanske har du erfarenhet från ett jobb som ställer höga krav på service i en annan bransch och vill prova något nytt? Eller så är du nyutexaminerad fastighetsvärd eller fastighetstekniker på väg ut i yrkeslivet.

Vi vet inte riktigt var du finns idag men vi hoppas att du vill komma till oss och bidra med din personlighet, dina erfarenheter och ditt engagemang. Våra grundkrav är att du har goda datorkunskaper och körkort för bil. Och du, vi ser gärna att vi får in fler tjejer i gänget!

Petra cyklar stående

Susanna Lirbank

Susanna började som trainee

"Jobbet som fastighetsvärd är väldigt omväxlande. Ingen dag är den andra lik och det gillar jag. Som fastighetsvärd är man samordnare gentemot olika entreprenörer och hyresgästens första kontakt. Traineeperioden var perfekt för mig som var helt ny i branschen. Att jag trivdes så bra är mycket tack vare min fantastiska mentor som lärde mig massor om rollen som fastighetsvärd.”

Susanna Lirbank, fastighetsvärd i Malmö

Läs mer om hur Susanna upplevde sin traineeperiod hos oss


Jag är intresserad – vad gör jag nu?

Allt börjar med ett personligt brev. I ditt brev beskriver du varför just du skulle passa som fastighetsvärd hos oss. Du skickar förstås också med ett CV som visar vilka utbildningar du gått och vad du jobbat med tidigare.

Om du är en av de som bäst matchar vår kravprofil kallar vi till möte och då berättar vi om Wihlborgs, hur det är att jobba som fastighetsvärd hos oss och vad traineerollen innebär. Då kommer du även få presentera dig för oss så att vi lär känna varandra lite bättre helt enkelt.

Undrar du över något?
Tveka inte att kontakta vår HR-specialist Jessica Barkman.

Bild på Jessica Barkman
Jessica Barkman
HR-specialist
Malmö

symboler_vanster-2.jpg

symboler-4.jpg

symboler-5.jpg

symboler-6.jpg