Hoppa till innehåll

Node - kontor för energi och samhörighet

I kontorshuset Node är det lätt att växa både som företag och som människa. Här finns rum för mer arbetsglädje, idéutbyte och nätverkande. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till nästa nivå.
Bild på Hampus Svännel

Hampus Svännel

Förvaltare
046-590 62 23 / Skicka e-post
Lediga kontor Om Node Planritning Kontakt Varför Wihlborgs? Lediga kontor Om Node Planritning Kontakt Varför Wihlborgs?

På Brunnshög i den nordöstra delen av Ideon Science Park i Lund finns våra tre kontorshus Bricks, Cube och Node. Dessa tre grannfastigheter har ett gemensamt och komplett serviceutbud med både receptioner, gym, restauranger och konferensrum för upp till 280 personer. Väljer du Bricks, Cube eller Node blir du en del av Ideon - en miljö för innovation, idéutbyte, nätverkande och aktiviteter. Dina grannar är techbolag som Sony, Schneider Electric, Sigma Connectivity och Ericsson. Du tar dig enkelt till området med cykel, spårvagn, buss eller bil. Alldeles utanför dörren finns spårvägshållplatsen Telefonplan som knyter samman Brunnshög med Lunds stadskärna.

Ljust kontor med flexibel planlösning
Ljust kontor med flexibel planlösning

Mobilvägen 10

+10

Ljust kontor med flexibel planlösning

Smakfullt kontorshotell för det moderna företaget
Smakfullt kontorshotell för det moderna företaget

Mobilvägen 10

+11

Smakfullt kontorshotell för det moderna företaget

Bli en del av Ideon Science Park

En innovativ företagsmiljö som erbjuder plats för etablerade företag i en härlig mix med startups, inkubatorer och med närhet till kreativt nätverksbyggande och inspirerande utbildningar.

Node är ett guldhus på många vis. Inte enbart för dess innovativa hyresgäster som varje dag fyller huset med liv och rörelse utan det är även arkitektritat av Gert Wingårdh från Wingård Arkitektkontor. Trapporna, taket och väggarna av glas utgör tillsammans en unik design och skapar en ljus och luftig känsla genom hela fastigheten. Node byggdes mellan 1996 och 1998 och nominerades redan året efter det till Årets Byggnad.

Terranet ser med stor tillförsikt på möjligheten att få vara en del av en plats där innovation varit prioriterat historiskt, men där den även får fortsätta att spela en central roll in i framtiden. Här kommer vi ta nya kliv med vår patenterade samt världsledande precisons- och sensorteknologi för en säker och mer hållbar infrastruktur världen över.

Pär-Olof Johannesson, vd på Terranet, hyresgäst på området
Pär-Olof Johannesson, vd på Terranet, hyresgäst på området

Reception & konferens

I området finns det två bemannade receptioner som välkomnar dig och dina besökare. Dessa finns i fastigheterna Bricks och Cube. Receptionen hanterar post och paket samt erbjuder bagageförvaring. På området finns det två välutrustade konferensavdelningar. I Bricks finns det allt från mindre rum för tolv personer upp till en konferenssal för 80 personer samt en unik hörsal för upp till 260 personer. I Cube finns det allt från mindre rum för åtta personer upp till konferensrum för 80 personer. Vid större möten och konferenser finns receptionisterna på plats och agerar värdar.

Parkering & bilpool

På området finns goda parkeringsmöjligheter i såväl p-hus som utomhusparkeringsplatser. Man väljer mellan månadsbiljett eller att betala per timme/dygn. Laddningsmöjligheter för elbilar finns så klart också på området likväl som vi erbjuder gratis cykelparkering under tak. Dessutom finns det möjlighet att utnyttja bilpool. Här betalar vi på Wihlborgs medlemsavgiften för dig som hyresgäst.

Mat & fika

Båda restaurangerna i Bricks och Cube samt caféet i Node serverar lunch och fika. De har även möjlighet att erbjuda catering till dig som hyresgäst vid möten och konferenser.

Gym på området

Välmående är viktigt. På området finns det gym- och träningsmöjligheter för dig som arbetar i något av de tre kontorshusen på området; Bricks, Cube och Node. Och så klart finns det tillgång till omklädningsrum och dusch i anslutning till gymmet.

Grannfastigheten Bricks

Kontorshuset Bricks är platsen i Sverige där flest patent sett dagens ljus. Bricks passar för större hyresgäster med välplanerade kontor med mycket ljus och utblickar.

Läs mer om Bricks här

Grannfastigheten Cube

Cube ligger alldeles bredvid Node och är en guldcertifierad byggnad med plats för mer än 1000 briljanta arbetsplatser.

Läs mer om Cube här

Brunnshög är en ny stadsdel som växer fram i nordöstra Lund. När området är fullt utbyggt kommer omkring 40 000 människor att bo och jobba här. I området finns anläggningar och laboratorier av högsta klass, parallellt med en tät och blandad stadsmiljö. Hållbarhetsmålen är högt ställda för att sporra till nytänkande.