Hoppa till innehåll

Kontorshuset Node ligger på Brunnshög i den nordöstra delen av Ideon Science Park i Lund. Här sitter du i en innovativ miljö där dina grannar är techbolag som Sony Mobile, Schneider Electric, Sigma Connectivity och Ericsson. Här blir du en del av Ideon - en miljö för innovation, idéutbyte, nätverkande och aktiviteter. Du tar dig enkelt till Node med cykel, spårvagn, buss eller bil. Alldeles utanför dörren finns spårvägshållplatsen Telefonplan som knyter samman Brunnshög med Lunds stadskärna.

Node är ett guldhus på många vis. Inte enbart för dess innovativa hyresgäster som varje dag fyller huset med liv och rörelse utan det är även arkitektritat av Gert Wingårdh från Wingård Arkitektkontor. Trapporna, taket och väggarna av glas utgör tillsammans en unik design och skapar en ljus och luftig känsla genom hela fastigheten. Node byggdes mellan 1996 och 1998 och nominerades redan året efter det till Årets Byggnad.

Läsvärda artiklar om Ideon

Långsiktig utveckling av Ideon – så skapar vi framtidens innovationsmiljöer

Långsiktig utveckling av Ideon – så skapar vi framtidens innovationsmiljöer

Sony skapar en välbalanserad kombination av kreativitet, teknik och interaktion

Sony skapar en välbalanserad kombination av kreativitet, teknik och interaktion

​Wihlborgs bland de första att certifiera byggnader enligt Miljöbyggnad iDrift

​Wihlborgs bland de första att certifiera byggnader enligt Miljöbyggnad iDrift

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Lund

Vi är måna om att Lund utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov.
Du är viktig för oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.