Dungen

Intill Hyllie station bygger vi Dungen, en kontorsfastighet med ett fantastiskt skyltläge mot både Arenagatan och Hyllie Allé. Fastigheten kommer ge gott om utrymme för olika verksamheter. I markplan skapas ytor för butiker, restauranger och service. På tredje och femte våningen får hyresgästerna generösa terrasser.

Hitta ditt nya kontor i Dungen

Dungen - I hjärtat av Hyllie

Hyllie har blivit södra Malmös centrum, en blandstad som sjuder av liv. Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel växer fram med bostäder, arbetsplatser, hotell, handel nära Öresundsbron. En energieffektiv, resurssnål och grön stadsdel med hundra procent förnybar energianvändning. I direkt anslutning till Hyllie station bygger vi kontorsfastigheten Dungen med ett fantastiskt skyltläge mot både Arenagatan och Hyllie Allé.

Dungen - I hjärtat av Hyllie

En grön och levande miljö

Atriet i Dungen blir husets glödande hjärta och kommer ge ett varmt och ljust sken på kvällen. Inne i entréplanets atrium planteras träd för att få en grön och levande miljö. Interiören genomsyras av hållbara och tåliga material som åldras vackert. Även i kontorsmiljöerna finns inslag av trä för att skapa en varm och naturlig känsla. 

En grön och levande miljö

En grön fastighet

Fastigheten blir grön i flera bemärkelser, dels certifieras den enligt Miljöbyggnad Guld - ett kvitto på viktiga kvaliteter hos en byggnad vad gäller energi, inomhusmiljö och material - dels genomsyras av hållbara och tåliga material som åldras vackert. Inne i entréplanets atrium planteras  träd för att få en grön och levande miljö.

En grön fastighet