Origo, Malmö

I Hyllie bygger vi kontorshuset Origo, en byggnad där varje kontor får en egen terrass. Hyllie har blivit södra Malmös centrum, en blandstad som sjuder av liv och rörelse. Origo kommer ligga centralt i Hyllie, bara en stenkast bort från Hyllie station med närhet till Köpenhamn och sundet.

Moderna lokaler med hög standard

Här skapar vi utrymme för drygt 500 personer som får arbeta i moderna lokaler med hög standard. Alla lokaler i Origo får generösa terrasser med utsikt över det växande Hyllie, vilket tillför en extra dimension och skapar nya intryck och kreativitet.

Liksom alla våra nybyggnadsprojekt kommer Origo att miljöcertifieras, vilket innebär att huset har god miljöprestanda när det gäller allt från energiförbrukning till ljus och inomhusklimat.

Gott om parkeringsplatser i källarplan

Hyllie har på kort tid blivit ett attraktivt område, bland annat tack vare närheten till Öresundsbron och Köpenhamns flygplats. Hyllie har också ett bra pendlingsläge, med egen tågstation och direkt anslutning till motorvägsnätet. För den bilburne finns gott om parkeringsplatser, både i Origos källarplan och i intilliggande parkeringshus. Fina cykelvägar in till Malmö city gör det enkelt för medarbetare som bor i Malmö att cykla till jobbet. Köpcentrat Emporia, Malmömässan, Malmö Arena och områdets restauranger och hotell skapar liv och rörelse i området alla tider på dygnet.

I Hyllie bygger vi även kontorshuset Dungen

Projektfakta

Fastighet: Bure 2
Lokalarea (LOA): 6 800 kvm
Miljöklass: Miljöbyggnad Guld (prel)

Byggstart: Q3, 2017
Inflyttning: Q3, 2019
Hyresgäster: Vakant

Arkitekt: White Arkitekter
Entreprenör: NBI AB

Bild på Mikael Strand
Mikael Strand Regionchef Wihlborgs Malmö 040-690 57 05
Bild på Rickard Berlin
Rickard Berlin Projektledare Wihlborgs Malmö 040-690 57 30