Origo, Malmö

Fantastiska Hyllie har blivit södra Malmös centrum, en blandstad som sjuder av liv och rörelse. Där bygger vi kontorshuset Origo. Inte störst eller vräkigast - men kanske bäst när det gäller utformningen av själva kontoren. Med en skön känsla som börjar i samma stund som du kliver in genom dörren.

Trivsamma lokaler med egen balkong

I Origo skapar vi utrymme för drygt 500 personer som får arbeta i moderna och trivsamma lokaler. Det ska vara bekvämt men samtidigt supereffektivt. Ett kontor som snabbt känns som hemma. Flyttar du in i Origo är du garanterad en egen balkong med massor av plats för arbetsmöten, telefonkonferenser, arbetsluncher eller bara trevligt häng. Sommar som vinter. Och utsikten över det växande Hyllie, den bjuder vi på.

Möten där det passar er bäst

Ytorna inomhus ger stora möjligheter till anpassning och variation. Här finns plats för effektiva arbetsstationer, avskilda arbetshörnor och luftiga konferensrum. Köket är en bonus med den stora köksön som den perfekta mötesplatsen. Tack vare det lägenhetsliknande formatet känns allt och alla nära. Inte för stort, men heller aldrig för litet. Och hela tiden med gott om naturligt dagsljus. Dessutom erbjuder vi gemensamma workshoputrymmen i bottenplan som en förlängning av ert eget kontor.

Med fokus på det smarta kontoret

Origo är det smarta kontoret. Och då syftar vi på allt det andra runt omkring. Som det specialritade cykelgaraget med omklädning och dusch. Eller läget med promenadavstånd till tåget och flyget. Sakerna som gör livspusslet lite enklare att få ihop. Så att du kan jobba med rätt energi och fokus. Smart helt enkelt.

Miljöcertifiering

Liksom alla våra nybyggnadsprojekt kommer Origo att miljöcertifieras, vilket innebär att huset har god miljöprestanda när det gäller allt från energiförbrukning till ljus och inomhusklimat.

Projektfakta

Fastighet: Bure 2
Lokalarea (LOA): 6 800 kvm
Miljöklass: Miljöbyggnad Guld (prel)

Byggstart: Q3, 2017
Inflyttning: Q4, 2019
Hyresgäst: Ingka Services AB

Arkitekt: White Arkitekter
Entreprenör: NBI AB

Bild på Rickard Berlin
Rickard Berlin
Projektledare
Malmö
Bild på Ida Lejdström
Ida Lejdström
Förvaltare
Malmö