Kv. Sirius - Nytänk i Nyhamnen

Alldeles intill Malmö centralstation ligger kvarteret Sirius - en toppmodern fastighet i det spännande Nyhamnen. 

Alldeles intill Malmö centralstation bygger vi nu kvarteret Sirius. Detta är den perfekta platsen för en nystart för ditt företag!

I filmen här intill bjuder vi på en titt bakom kulisserna där husets arkitekt Kjell Sandquist förklarar hur man tänkt när man skapat detta fantastiska hus fullt av möjligheter. Men ett kontor idag är så mycket mer än bara väggar och möbler - inredningsdesignern Frida A Nerme ger nya insikter om nyttan med att skapa ett kontor som både speglar och förstärker företagets själ. 

Fundera en stund kring vilken inspiration, dynamik och arbetsglädje som nya, kreativa och inspirerande lokaler kan skapa. Kontakta oss sedan för ett möte - vi lotsar er hela vägen till ert nya kontor!

 

"Redan från början ville vi skapa en fastighet med mycket flexibla lokaler. Och vi lyckades verk­ligen. Möjligheterna i Sirius är nästan oändliga. Du kan som hyresgäst helt styra vilket typ av öppen­het du vill ha på kontoret och hur det fysiskt ska utformas."

Kjell Sandquist, arkitekt på Tema.

Frida A Nerme, inredningsdesigner på RUMRUM i Malmö

"Många funderar på vad som är modernt just nu, istället för att fokusera på vad det är de vill kommunicera med sitt kontor. Kontoret ska ju spegla företagets själ. En central fråga för mig som inredningsdesigner är därför hur vi med hjälp av inredning kan fånga och förstärka detta."

Frida A Nerme, inredningsdesigner på RUMRUM. I filmen berättar Frida om vikten av att skapa ett kontor som speglar företagets identitet.