Kv. Sirius - Nytänk i Nyhamnen

Alldeles intill Malmö centralstation bygger vi nu kvarteret Sirius - den perfekta platsen för en nystart för ditt företag. För att du ska få en bra start bjuder vi på ett inredningskoncept där RUMRUM hjälper dig att skapa ett kontor som speglar ditt företags identitet.

Alldeles intill Malmö centralstation bygger vi nu kvarteret Sirius. Detta är den perfekta platsen för en nystart för ditt företag!

I filmen här intill bjuder vi på en titt bakom kulisserna där husets arkitekt Kjell Sandquist förklarar hur man tänkt när man skapat detta fantastiska hus fullt av möjligheter. Men ett kontor idag är så mycket mer än bara väggar och möbler - inredningsdesignern Frida A Nerme ger nya insikter om nyttan med att skapa ett kontor som både speglar och förstärker företagets själ. 

Fundera en stund kring vilken inspiration, dynamik och arbetsglädje som nya, kreativa och inspirerande lokaler kan skapa. Kontakta oss sedan för ett möte - vi lotsar er hela vägen till ert nya kontor!

 

"Redan från början ville vi skapa en fastighet med mycket flexibla lokaler. Och vi lyckades verk­ligen. Möjligheterna i Sirius är nästan oändliga. Du kan som hyresgäst helt styra vilket typ av öppen­het du vill ha på kontoret och hur det fysiskt ska utformas."

Kjell Sandquist, arkitekt på Tema.

 

Frida A Nerme, inredningsdesigner på RUMRUM i Malmö

"Många funderar på vad som är modernt just nu, istället för att fokusera på vad det är de vill kommunicera med sitt kontor. Kontoret ska ju spegla företagets själ. En central fråga för mig som inredningsdesigner är därför hur vi med hjälp av inredning kan fånga och förstärka detta."

Frida A Nerme, inredningsdesigner på RUMRUM.

Vi bjuder på en bra start

RUMRUM är experter på att skapa inredningskoncept som avspeglar företagets identitet. För att ni ska få en riktigt bra start när företaget flyttar till Sirius bjuder vi på en nystart där RUMRUM hjälper dig med:

  • Genomgång av önskemål och tankar inför anpassning av de nya lokalerna och nytt inredningskoncept. 
  • Rådgiving kring möbleringsplan, kravspec och utformning av den nya lokalen
  • Moodboard på inredningskoncept som indikerar stil och uttryck för företaget 
  • Förslag på möbleringspaket
  • Inledande hjälp med val av generella ytskikt
  • Offert på nya möbler samt estetisk belysning 
  • Hjälp med leasingupplägg på nyanskaffning av möbler om så önskas

(Värde upp till 50 000 kronor.)

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på hur ditt företag kan få en nystart i Nyhamnen? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och berättar mer.