Hitta ditt nya kontor i Gängtappen

I lokalerna har historia redan skrivits, frågan är vilken historia som kommer att skrivas nu? Det är upp till dig. Det vi lovar är att ge dig en lokal som motsvarar dina behov och som ger dig och dina kollegor en extra anledning att gå till jobbet med ett leende på läpparna. Boka tid för visning redan idag!

Hitta ditt nya kontor!

Om projektet

Gängtappen byggdes 1958 som huvudkontor till Kockums. Wihlborgs köpte fastigheten 2009. Sommaren 2015 flyttade Saab Kockums ut och fastigheten har nu totalrenoverats och har plats för företag som söker moderna och flexibla lokaler - med en spännande historia.

Ett hus med unika former

Dockan - Malmös framkant

Det är något med atmosfären.  Med blandningen av företag, med samarbetet mellan utbildning och näringsliv, med den internationella känslan, fylld av språk från resten av världen. Detta är det nya Malmö där Wihlborgs är den dominerande fastighets­ägaren och där vi skapat en miljö som tillhör framtiden.

Välkommen till havsnära Dockan

Historia

Fastigheten ”Gängtappen” färdigställdes 1958 som huvudkontor till Kockums. Fastigheten löste Kockums brist på kontorslokaler och var på sin tid minst lika uppseendeväckande som Turning Torso.

Sveriges första skyskrapa

En hållbar fastighet

Våra fastigheter är en del av samhället, och som stor fastighetsägare har vi ett stort ansvar för att skapa hållbara fastigheter. Därför kommer Gängtappen att miljöcertifieras, för att säkerställa att det blir ett sunt hus att arbeta i och för att hålla miljöpåverkan på lägsta möjliga nivå.

En hållbar fastighet