Plats för dig

I Helsingborgs nya affärsdistrikt Oceanhamnen bygger Wihlborgs kontorshuset Prisma. Alldeles vid kanten till Öresund skapar vi en nytt landmärke där årstidernas växlingar, havets glitter och solens strålar reflekteras i fasadens magnifika glaspartier.

Oceanhamnen ligger ett stenkast från Helsingborgs resecentrum Knutpunkten. Här skapas nu en ny stadsdel med bostäder, kontor, restauranger och handel nära vattnet. 

Ett promenadstråk längs kajerna blir en förlängning av stadens centrala kajpromenad. En gång- och cykelbro mellan Oceanhamnen och Knutpunkten gör det enkelt att ta sig mellan Oceanhamnen och centrum och prisma kommer att ligga alldeles intill den nya bron.

Det bästa av två världar

Här får man det bästa av två världar – alldeles på Kajkanten vid det glittrande Öresund men ändå med närhet till city med det myller av liv, restauranger och butiker som finns där. Närheten till Knutpunkten möjliggör ett klimatsmart resande och erbjuder närhet till lunchrestauranger och annan service.

Prisma blir en unik, särpräglad fastighet med magnifika glaspartier som reflekterar årstidernas växlingar, havets glitter och solens strålar. Här skapar vi flexibla kontorslokaler för moderna företag som vill finnas i en unik fastighet i Helsingborgs nya stadsdel - Oceanhamnen Waterfront Business District.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på vad Prisma skulle kunna betyda för ditt företag? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och berättar mer - eller kontakta Jan-Erik Johansson direkt.

Bild på Jan-Erik Johansson
Jan-Erik Johansson Fastighetschef Wihlborgs Helsingborg 042-490 46 27