Kv. Polisen, Helsingborg

Kv. Polisen i Helsingborg växer. Här har vi möjlighet att skapa ännu en kontorsfastighet på 15 våningar och 7 000 kvadratmeter. Med sin fantastiska höjd kan detta hus skapa en helt unik utsikt över Helsingborgs alla takåsar, Kärnan, södra Helsingborg och Oceanhamnen.

Helsingborgs myndighetskvarter

Sedan tidigare finns kontorsfastigheterna Polisen 6 och Polisen 5 alldeles intill den byggrätt som ger oss möjlighet att uppföra ännu en kontorsfastighet. Med dessa tre kontorsfastigheter i kluster kan vi färdigställa kvartersbildningen inom Kv. Polisen som i sin tur  bidrar till att ytterligare stärka attraktionskraften i Helsingborgs södra stadsdelar där redan ett flertal framgångsrika utvecklingsprojekt färdigställts. Med hyresgäster som Tingsrätten, Skatteverket, Kronofogden och Försäkringskassan är detta ett eget myndighetskvarter i Helsingborg.

7 ooo kvm fördelat på 15 våningar

Fastigheten Polisen 7 kommer med sina 15 våningar och fantastiska 65 meter bjuda på härlig utsikt oavsett vilket väderstreck man vänder sig mot. Med cirka 7 000 kvadratmeter har vi möjlighet att skapa många moderna kontorslokaler på ett strategiskt bra läge alldeles intill Malmöleden, huvudinfarten mot Helsingborg centrum. Även närheten till Helsingborg C är ett stort plus. I källarplan planeras garage och ett antal parkeringsplatser.

Polisen 7 nybyggnation höghus

Projektfakta

Fastighet: Polisen 7
Lokalarea: 7 000 kvm
Miljöklass: Miljöcertifiering Guld

Möjlig byggstart: omgående
Hyresgäster: vakant

Bild på Jan-Erik Johansson
Jan-Erik Johansson
Fastighetschef
Helsingborg
Bild på Ola Caapsgård
Ola Caapsgård
Förvaltare
Helsingborg