Origo, Malmö

Fantastiska Hyllie har blivit södra Malmös centrum, en blandstad som sjuder av liv och rörelse. Där finns vårt kontorshuset Origo. Inte störst eller vräkigast - men kanske bäst när det gäller utformningen av själva kontoren. Med en skön känsla som börjar i samma stund som man kliver in genom dörren.

Trivsamma lokaler med egen balkong

I Origo har vi skapat utrymme för drygt 500 personer som får arbeta i moderna och trivsamma lokaler. Bekvämt men samtidigt supereffektivt. Ett kontor som snabbt känns som hemma. I Origo har alla kontor en egen balkong med massor av plats för arbetsmöten, telefonkonferenser, arbetsluncher och trevligt häng. Sommar som vinter. Och utsikten över det växande Hyllie, den bjuder vi på.

Fokus på det smarta kontoret

Origo är det smarta kontoret. Och då syftar vi på allt det andra runt omkring. Som det specialritade cykelgaraget med omklädning och dusch. Eller läget med promenadavstånd till tåget och flyget. Sakerna som gör livspusslet lite enklare att få ihop. Så att man kan jobba med rätt energi och fokus. Smart helt enkelt.

Miljöcertifiering

Liksom alla våra nybyggnadsprojekt kommer Origo att miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad Guld, vilket innebär att huset har god miljöprestanda när det gäller allt från energiförbrukning till ljus och inomhusklimat.

Projektfakta

Fastighet: Bure 2
Lokalarea (LOA): 6 800 kvm
Miljöklass: Miljöbyggnad Guld

Byggstart: Q3, 2017
Inflyttning: Q4, 2019
Hyresgäst: Ingka Services AB

Arkitekt: White Arkitekter
Entreprenör: NBI AB

Bild på Rickard Berlin
Rickard Berlin
Projektledare
Malmö
Bild på Ida Lejdström
Ida Lejdström
Förvaltare
Malmö