Idag lanseras Newst.se

Idag lanseras newst.se – den nya marknadsplatsen för dig som letar lediga lokaler. Newst är utvecklat av SF Invest där Wihlborgs är ett av partnerbolagen. Våra lediga lokaler i Malmö, Helsingborg och Lund finns numera även på newst.se.

Tanken bakom Newst.se är att sammanföra hyresvärdar med hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Bakom bolaget står SF Invest, Svenska Fastighetsbranschens Investeringsaktiebolag (publ),som ägs av 15 partnerbolag, varav Wihlborgs är ett av bolagen.

Newst.se är en ny marknadsplats för lediga lokaler

Syftet med SF Invest är att med samlat engagemang, på affärsmässiga grunder, proaktivt driva fastighetsbranschens innovationstakt med fokus på digitala kring- och stödtjänster. Newst.se är först ut och är den nya marknadsplatsen för lokaler och kommersiella fastigheter. Det är en tjänst utvecklad av branschen för branschen, med kraftifgt fokus på slutkunden, d.v.s. den lokalsökande.

“Det är en styrka att vi i fastighetsbranschen går samman för att utveckla nya digitala plattformar. Vår förhoppning är att Newst både kan bidra till en bättre upplevelse för kunderna och skapa mer effektiva affärsprocesser för oss. Vi ser fram emot den fortsatta utvecklingen av Newst och vi kommer förstås också att vara med och påverka vilka ytterligare tjänster som SF Invest utvecklar framöver.” säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter.