Wihlborgs förlänger partneravtal med Financial Meetings Øresund

Wihlborgs förlänger partneravtalet med Financial Meetings Øresund för ytterligare ett verksamhetsår. Wihlborgs har varit partner sedan starten i april 2013 och stöttar nu finansmötesplatsen för femte året i följd.

Partner till Financial Meetings Øresund

- Vi gick in som partner till Financial Meetings Øresund för att vi ansåg att det behövdes en finansiell arena i Öresundsregionen för de bolag som är verksamma här och som komplement till Stockholm. Dessutom är Financial Meetings Øresund en bra plattform för att driva framtidsfrågor som är viktiga för regionens utveckling och därför har vi nu förlängt partnerskapet med ytterligare ett år, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs och ledamot av Financial Meetings Øresunds Advisory Board.

Financial Meetings Øresund är en finansiell mötesplats, en arena, med intressanta finansiella arrangemang för och med Öresundsbolag, marknadsanalytiker, investerare och media.

Arenan ska attrahera både noterade och icke-noterade bolag i Öresundsregionen genom återkommande kapitalmarknadsmöten och teman utformade för Öresundsbolag, marknadsanalytiker, investerare och media. Här erbjuds Öresundsbolag möjlighet att enskilt eller tillsammans med andra bolag presentera sig på arenans frukostmöten, luncher eller temadagar.

För mer information om Financial Meetings Øresund, besök www.financialmeetings.se