Nyhetsrum - Kundstories

Här kan du ta del av kundstories som vi gjort med några av våra kunder, allt i från nya hållbara restauranger och ölbryggeri i Malmö till företag som sysslar med nedbrytbart biologiskt material och dansstudios i Helsingborg.

Succé för Spill i Dockan – växer och flyttar in i Gängtappen

I somras öppnade Restaurang Spill i Dockan med ett hållbart koncept där de serverar dagens lunch lagad på råvaror som passerat bäst före-datum. Satsningen har blivit mycket lyckad och dagens lokal med plats för 16 gäster blev snabbt för liten. Men Spill stannar i Dockan - Wihlborgs har nu tecknat avtal med restaurangen som efter sommaren flyttar in i Gängtappen.

Läs mer

MEC har öppnat dörrarna i Gängtappen

Det har nu gått några veckor sedan innovationsplattformen Media Evolution slog upp portarna för sin nya del i Gängtappen. I takt med att de har gjort sig hemmastadda så har flödet av människor i huset ökat. I mars blev det dags för Gängtappens första Superfredag med afterwork och föreläsningar – ett av Media Evolution Citys etablerade evenemang som lockade många nyfikna människor till huset.

Läs mer

När flytten går som en dans på rosor

Wilson DanceFactory öppnade sina dörrar redan för tio år sedan. Paul och hans danspartner Ann fick då chansen att ta över gamla sjömanskyrkans lokaler i centrala Helsingborg. För tio år sedan var lokalen perfekt för en nystartad dansskola med stora ytor och gymnastiksal i källaren.

Läs mer

Från 7 till 210 m2 i centrala Helsingborg

Att hitta en företagsidé inom en nischad bransch kan verkligen löna sig. Det har Andreas Andersson och Kim Hultman från Casino Grounds fått erfara när deras affärsidé tog fart. På två år har det lilla företaget växt ur sina lokaler ett par gånger om.

Läs mer

Med modern teknik går pressarna på högtryck hos Bold Printing

I 25 år har tryckeriet i Fosie försett södra Sverige med dagstidningar i olika former. Trots en dalande bransch med digitaliseringen emot sig, trycker Wihlborgs hyresgäst Bold Printing i snitt hela 3,8 miljoner tidningar per vecka. Vi fick följa med driftchef Christer Mauritsson bakom kulisserna till ett av tidernas äldsta hantverk i modern tappning.

Läs mer