För tredje året i rad är Wihlborgs certifierat som ett Great Place to Work

​Allt fler företag och organisationer inser konkurrensfördelarna med att vara en god arbetsgivare. På Wihlborgs arbetar vi strategiskt med att skapa arbetsglädje, både hos våra anställda och våra hyresgäster. Om vi har engagerade och stolta medarbetare får vi ett mycket bättre resultat i verksamheten. Och nu är vi certifierade som ett Great Place to Work för tredje året i rad!

Kvitto på engagemang och kamratskap

För tredje året i rad har vi blivit certifierade som en utmärkt arbetsplats av Great Place To Work. 2018 kom vi dessutom med på deras lista som en av de 25 bästa arbetsplatserna (medelstora företag) i Sverige, vilket för oss är ett fint kvitto på det engagemang och den kamratskap som finns hos oss. Dessa faktorer bidrar också till vår affärsmässiga framgång. Om man är stolt över företaget och trivs på sin arbetsplats är man oftast också mer motiverad att göra det lilla extra för kunder och samarbetspartners.

- Att Wihlborgs blivit certifierat som en utmärkt arbetsplats tre år i rad betyder otroligt mycket för oss. Det är även en fin bekräftelse på det genuina och uthålliga engagemang som kännetecknar Wihlborgsandan. I år hade vi dessutom en svarsfrekvens på hela 97 procent i vår medarbetarundersökning, vilket i sig är helt fantastiskt. Men framförallt visar det att i princip alla våra medarbetare är med och bidrar med sin feedback, säger Anna Nambord, HR- och CSR-chef på Wihlborgs Fastigheter.

Om Great Place to Work och certifieringen

Great Place to Work® hjälper organisationer inom alla branscher och av alla storlekar att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur.

Arbetsplatsstudien som de tar fram är baserad på över 30 års forskning och analys och är ett effektivt verktyg för de organisationer som vill medverka till att skapa en hälsofrämjande arbetsplats. Det är världens största arbetsplatsstudie och deras metod är känd för att vara rigorös, objektiv och valid. De företag och organisationer som uppfyller de krav på kulturskapande aktiviteter och utvärderingen av medarbetarna som ställs i studien erhåller ett certifikat, Great Place to Work® certifiering, som gäller i 12 månader. Endast verksamheter som är certifierade kan delta i rankningsprocessen för Sveriges och Europas bästa arbetsplatser.