Ny organisation på plats i Malmö

22 sep 2017


Wihlborgs växer i Malmö. Just nu bygger vi nya fastigheter i både Nyhamnen och Hyllie och målet är att växa ytterligare. För att på bästa sätt ta hand om både befintliga och nya kunder har vi nu förstärkt organisationen i Malmö.

Första steget var rekryteringen av en ny regionchef. I mars anställdes Mikael Strand som har gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen - senast från Midroc. Ett av hans första uppdrag var att tillsätta fyra fastighetschefer, varav två på nyinrättade tjänster.

-       Samtliga fyra tjänster gick till interna kandidater som är väl bekanta med företaget och som visat sin kapacitet i rollen som förvaltare. Det är givetvis otroligt glädjande och en förmån att ha så duktiga medarbetare med både engagemang och drivkraft, säger Mikael Strand.

En fastighetschef ansvar för ett antal fastigheter i ett geografiskt område. Till sin hjälp har fastighetschefen fastighetsförvaltare, fastighetsvärdar och förvaltningsassistenter.

 

Bilden: Sedan början av september är den nya organisationen på plats. Mikael Strand (längst till vänster) med de fem fastighetscheferna. Bakre raden från vänster: Stefan Eklöf – Bulltofta/Arlöv/Norra hamnen, Tobias Andersson - Fosie/Limhamn, Peter Olsson – Dockan. Främre raden: Sofie Karlsryd – City Norr, Micha Nadel – City Söder.