Hoppa till innehåll

Barnböcker till Funnys äventyr!

Funnys äventyr är ett kulturhus för barn - en värld full av sagor. På tre tusen kvadratmeter vid Mobilia i Malmö kan barnen kliva in i en annan värld. Här hittar man Funny och hennes vänner Mumin, Pettson & Findus, Alfons och Vikingabarnen Halvdan & Meia. Man kan även bekanta sig med Alice i underlandet, den lilla sjöjungfrun, Aladdin och många fler.

Hjälp oss samla in barnböcker till Funnys bibliotek!

Funnys äventyr är Malmös nyöppnade kulturhus. Ett kulturhus för barn som har till syfte att få barnen att upptäcka sagornas och böckernas värld i tidig ålder. Wihlborgs är en av grundarna och vi är glada att kunna bidra till att stimulera barnen till läsande och ge dem chans att utveckla sin fantasi och kreativitet så att de kan växa upp och bli framtidens möjliggörare. 

Utöver att kliva in i sagornas värld och möta figurer i sina egna miljöer finns också ett bibliotek med barnböcker som barnen kan läsa på plats. Men barnfingrar är inte alltid så varsamma så biblioteket behöver fyllas på kontinuerligt. Här behöver vi din hjälp! Vi hjälper just nu till att fylla på deras bibliotek av barnböcker.

Har du begagnade barnböcker som står oanvända i bokhyllan? Lämna in dem till oss så ser vi till att barnen som besöker Funnys äventyr får ta del av dem. Scrolla ner och läs mer om hur du går tillväga för att lämna in dina barnböcker.

Lämna dina böcker senast den 30 november

Har du barnböcker som står oanvända i bokhyllan eller på vinden? Nu kan du lämna dem till oss på Wihlborgs så ser vi till att de lämnas samlat till Funnys äventyr. Insamlingen pågår till och med den 30 november och böckerna som Funnys äventyr söker är barnböcker för åldern 3-9 år på olika språk. Böckerna ska förstås vara hela och rena.

Lämna in dina böcker på något av följande tre sätt:

Wihlborgs kontor

Det går bra att lämna in dina barnböcker på något av Wihlborgs kontor, vardagar mellan 8-12 och 13-16.45.
Här hittar du våra besöksadresser

Våra medarbetare

Har du inte möjlighet att ta dig till något av våra kontor går det bra att lämna dina barnböcker till någon av våra medarbetare. Prata med fastighetsvärden i ditt hus eller någon annan hos oss på Wihlborgs så hjälper vi dig ta emot böckerna.

Kontakta oss

Om du har mer än 50 böcker ber vi dig vänligen kontakta Lena Dahlqvist lena.dahlqvist@wihlborgs.se så ordnar hon med upphämtning av böckerna.

Här kan du läsa mer om Funnys äventyr - www.funnysaventyr.se

Vill du komma i kontakt med oss?

Då går det givetvis bra att kontakta mig.

Bild på Lena Dahlqvist

Lena Dahlqvist

Koncernledningskoordinator
040-690 57 74
Skicka e-post