"En arbetsplats med korta beslutsvägar, bra gemenskap och högt i tak"

Louise Ahnelöv
Louise Ahnelöv, fastighetschef i Lund, berättar om vad som gör Wihlborgs till en attraktiv arbetsplats.

Många fördelar med ett lokalt fokus

Louise Ahnelöv började sin karriär som förvaltare av bostadsfastigheter på dåvarande Drott i Stockholm. Efter fem år ville hon tillbaka till Skåne och sökte sig då till Wihlborgs. 2007 började hon som förvaltare av fastigheter i Malmö city.

-       Jag insåg snabbt fördelarna med Wihlborgs lokala fokus och goda rykte i branschen. Vi har huvudkontoret i Malmö och våra kunder är max en timme bort. Här är det nära till ledningen och beslutsvägarna är korta och snabba. Det är högt i tak och ledning och chefer lyssnar när man kommer med nya idéer eller förslag, säger Louise Ahnelöv.

-       Jag sätter också stort värde på vår fina gemenskap och uppskattar att alla hjälps åt när det behövs. Att vi har goda relationer både internt och externt gör också vardagen både roligare och smidigare. Det är kul att gå till jobbet helt enkelt, fortsätter Louise.

Med goda möjligheter till utveckling

Louise började som förvaltare av fastigheter i Malmö city men blev sen fastighetschef i Dockan (Malmö) med 19 fastigheter inom sitt område. I det ansvaret ingick även personalansvar för en grupp med förvaltare och fastighetsvärdar. Nu arbetar Louise som fastighetschef i Lund med ansvar för 13 fastigheter belägna centralt i Lund och på Gastelyckan. Även här har hon ett personalansvar för både förvaltare, driftansvariga och fastighetsvärdar.

-       Företaget har vuxit mycket under de dryga tio åren som jag jobbat här och det är stimulerande att få vara med på den resan som innebär både utmaningar och nya möjligheter. Personligen är jag också glad att jag fått möjlighet att utvecklas genom åren och ta ett större ansvar genom rollen som fastighetschef. Just nu är vi till exempel inne i ett spännande utvecklingsprojekt kring våra digitala processer och arbetsverktyg, där både medarbetare och chefer involveras i olika pilotprojekt och arbetsgrupper, vilket är roligt eftersom vi både lär oss nya saker och får möjlighet att vara med och påverka, avslutar Louise Ahnelöv.

Mer om Wihlborgs företagskultur

"Jag insåg snabbt fördelarna med Wihlborgs lokala fokus och goda rykte i branschen".

Louise Ahnelöv, fastighetschef på Wihlborgs i Lund