Great Place To Work

Wihlborgs - en av Sveriges bästa arbetsplatser

På Wihlborgs arbetar vi strategiskt med att skapa arbetsglädje både hos våra anställda och våra hyresgäster. Genom att ha engagerade och glada medarbetare får vi ett mycket bättre resultat i verksamheten.

Sedan 2016 är vi certifierade av Great Place To Work som en utmärkt arbetsplats och 2018 är vi dessutom en av de 25 bästa arbetsplatserna (medelstora företag) i Sverige, vilket för oss är ett fint kvitto på det engagemang och den kamratskap som finns hos oss. Dessa faktorer bidrar också till vår affärsmässiga framgång. Om man är stolt över företaget och trivs på sin arbetsplats är man oftast också mer motiverad att göra det lilla extra för kunder och samarbetspartners.

-        Vi är verkligen glada för att vår arbetsplats och vår gemenskap nu uppmärksammas på detta sätt. I medarbetarundersökningen 2017 säger nittioåtta procent av våra medarbetare att de är stolta över att berätta för andra att de arbetar på Wihlborgs. Lika många säger att de gärna rekommenderar Wihlborgs produkter och tjänster, säger Anna Nambord, HR- och CSR-chef på Wihlborgs Fastigheter.

Läs vårt pressmeddelande "Wihlborgs - en av Sveriges bästa arbetsplatser"

SBA2018_Sweden_RGB_SE.jpg
GPTW 2018 940x560.jpg
Arbetsglädjen 1920x1080.jpg

Great Place to Work® certifiering

Allt fler företag och organisationer inser konkurrensfördelarna med att vara en god arbetsgivare. Arbetsplatsstudien som Great Place To Work tar fram är baserad på över 30 års forskning och analys och är ett effektivt verktyg för de organisationer som vill medverka till att skapa en hälsofrämjande arbetsplats. De företag och organisationer som uppfyller de krav på kulturskapande aktiviteter och utvärderingen av medarbetarna som ställs i studien erhåller ett certifikat, Great Place to Work® certifiering, som gäller i 12 månader. Endast verksamheter som är certifierade kan delta i rankningsprocessen för Sveriges och Europas bästa arbetsplatser.

Sveriges bästa arbetsplatser

Varje år värderar och utser Great Place to Work de bästa arbetsplatserna i över 45 länder i världen. Det är världens största arbetsplatsstudie och deras metod är känd för att vara rigorös, objektiv och valid. Deras listor över de bästa arbetsplatserna publiceras årligen i medier över hela världen och är en erkänd och respekterad internationell mätare av arbetsplatskultur. De bästa arbetsplatserna utses i tre kategorier: små (20-49 medarbetare), medelstora (50-249 medarbetare) respektive stora (fler än 250 medarbetare) organisationer.

Läs mer om Great Place To Work på deras hemsida.

Bild på Anna Nambord
Anna Nambord
HR och CSR-chef
Wihlborgs Malmö