Hoppa till innehåll

Utgrunden 8, Norra Hamnen

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Utgrunden 8, Norra Hamnen

 • Lokalarea (LOA):

  10.084 kvm

 • Stad:

  Malmö

 • Inhägnad tomtyta

  Ja

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i Norra Hamnen, ett område som har kommit att bli ett modernt transportcentrum. Planer på ytterligare ombyggnationer och investeringar i området finns, vilka kommer innebära att Malmö hamn får en ännu viktigare roll i både regionen och de norra delarna av Europa. Idag finns främst industrier & speditionsföretag i området som tar del av de goda kommunikationerna med närhet, inte bara till havet, utan även till större vägnät.

Service

En utmärkt lunchrestaurang finns längre ner på gatan. Ett större utbud finns runt om i området. Service och handel finner man på Värnhem som nås med bil på ett par minuter.

Kommunikation

Nära anslutning till Västkustvägen och Inre ringvägen som leder ut mot E20, E6 och vidare till E22. Goda förbindelser med buss, hållplatser inom gångavstånd.

Lediga lokaler i fastigheten

Lager med lastkajer i Norra Hamnen

Sturkögatan 8

Lager med lastkajer i Norra Hamnen

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

I Norra Hamnen befäster Malmö sin position som en sjöstad att räkna med. Det är här de stora färjorna och lastfartygen kastar ankar och beger sig vidare till Tyskland, Polen, Ryssland och Baltikum. Malmö stad satsar ambitiöst på Norra Hamnen, som bara är i början av resan mot att bli regionens självklara logistiknav.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Stefan Eklöf

Stefan Eklöf

Fastighetschef
040-690 57 50
Skicka e-post
Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73
Skicka e-post