Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler i Norra Hamnen, Malmö

Norra hamnen har ett perfekt läge i Malmö, nära både sjöväg, järnväg och motorväg och det finns planer på en rejäl utbyggnad av området med fortsatta satsningar på infrastruktur och etableringsmöjligheter. Norra hamnen är bara i början av en ny spännande framtid som logistikcentrum.

Ett perfekt läge nära sjöväg, järnväg och motorväg

Med sitt unika läge intill både sjöväg, järnväg och motorväg är det fullt förståeligt att många industriföretag väljer att förlägga sin verksamhet i Norra Hamnen. Infrastrukturen är anpassad för att klara av den tunga trafiken som passerar genom området varje dag. Här finns bland annat omlastningscentraler där det smidigt går att flytta gods som ska skickas vidare med tåg, båt eller bil.

Just nu pågår arbetet med att utveckla Norra Hamnen till ett centrum för logistik. Området ska växa och bereda plats för ännu fler industriföretag. För några år sedan flyttades färjetrafiken hit och det finns planer på ytterligare infrastruktursatsningar. Och allt eftersom Norra Hamnen växer ökar också serviceutbudet. Idag finns det flera populära lunchställen på området – och bara en kort bilresa bort ligger centrum. Det är en spännande framtid som väntar Norra Hamnen och vi är glada att få vara med på resan. Wihlborgs är en framstående fastighetsägare i området och kan erbjuda lediga lokaler för industri, produktion, lager och kontor.

Våra fastigheter i Norra Hamnen

Utgrunden 8, Norra Hamnen

Utgrunden 8, Norra Hamnen

Stenshuvud 3, Norra Hamnen

Stenshuvud 3, Norra Hamnen

Stocken 2, Norra Hamnen

Stocken 2, Norra Hamnen

Finngrundet 4, Östra Hamnen

Finngrundet 4, Östra Hamnen

Hanö 1, Norra Hamnen

Hanö 1, Norra Hamnen

Flintan 3, Östra Hamnwn

Flintan 3, Östra Hamnwn

Letar du efter lokaler i Norra Hamnen?

Jag hjälper dig gärna vidare i dina tankar.

Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73
Skicka e-post