Hoppa till innehåll

Område

Lediga lokaler i Norra Hamnen, Malmö

I Norra Hamnen befäster Malmö sin position som en sjöstad att räkna med. Det är här de stora färjorna och lastfartygen kastar ankar och beger sig vidare till Tyskland, Polen, Ryssland och Baltikum. Malmö stad satsar ambitiöst på Norra Hamnen, som bara är i början av resan mot att bli regionens självklara logistiknav.

Se alla lediga lokaler i Norra Hamnen

Ett perfekt läge nära sjöväg, järnväg och motorväg

Med sitt unika läge intill både sjöväg, järnväg och motorväg är det naturligt att många industriföretag väljer att förlägga sin verksamhet i Norra Hamnen. Infrastrukturen är anpassad för att klara av den många transporterna som passerar genom området varje dag. Här finns bland annat logistikcentraler där det smidigt går att flytta gods som ska skickas vidare med tåg, båt eller bil.

Just nu pågår arbetet med att utveckla Norra Hamnen till ett centrum för logistik. Området ska växa och bereda plats för ännu fler industriföretag. För några år sedan flyttades färjetrafiken hit och det finns planer på ytterligare infrastruktursatsningar. Och allt eftersom Norra Hamnen växer ökar också serviceutbudet. Idag finns det flera populära lunchställen i området – och bara en kort bilresa bort ligger Malmö centrum. Det är en spännande framtid som väntar Norra Hamnen och vi är glada att få vara med på resan. Wihlborgs är en stor fastighetsägare i området och kan erbjuda lediga lokaler för industri, produktion, lager och kontor.

Våra fastigheter i Norra Hamnen

Sturkögatan 8

Sturkögatan 8

Hanögatan 4

Hanögatan 4

Västkustvägen 17

Västkustvägen 17

Blidögatan 24

Blidögatan 24

Hanögatan 2

Hanögatan 2

Borrgatan 4

Borrgatan 4

Letar du efter lokaler i Norra Hamnen?

Jag hjälper dig gärna vidare i dina tankar.

Bild på Annika Nordström

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73
Skicka e-post