Kontor för rum eller öppen planlösning

Limhamnsgårdens allé 37

Limhamn, Malmö

På Limhamn i Annetorps företagsby ligger denna lokal som kommer att totalrenoveras. Här kan hyresgästen själv vara med och påverka såväl planlösning som materialval. Egen uteplats och parkering i direkt anslutning till fastigheten.

Stort urval av lunchrestauranger och övrig service finns i Limhamns centrum.

Buss
Parkering
Motorväg-/påfart
Exteriör
Exteriör
Interiör
Interiör
Interiör
Interiör
Exteriör
Exteriör

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i Annetorps företagsby, ett företagsområde för små till medelstora företag några km sydväst om Malmös stadskärna. Området har gröna omgivningar med närhet till både Hyllie och Öresundsbron. Några minuter från fastigheten finner man Limhamn centrum med allt man kan tänkas behöva.

Läs mer om Blocket 1

Kommunikationer

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och inre Ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större motorvägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie station.

Service

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn ca 5 minuter från fastigheten.

 

Liknande lokaler