Mindre lagerlokal på Limhamn

Schaktugnsgatan 5

Limhamn, Malmö

På Annetorp, Limhamn finns denna lageryta om ca 150 kvm försedd med port i markplan. På andra våningen finns ett kontorsutrymme om 92 kvm. Öppen planlösning med avdelat pentry och toalett.

Intill byggnaden ansluter en mindre markyta om ca 120 kvm som kan hyras till. Inhägnad och lämplig för förvaring/parkering.

Buss
Parkering
Motorväg-/påfart
Port
Port
Exteriör
Exteriör
Höglager
Höglager
Lager
Lager
Kontor
Kontor
Pentry
Pentry

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i Annetorps företagsby, ett företagsområde för små till medelstora företag några km sydväst om Malmös stadskärna. Området har gröna omgivningar med närhet till både Hyllie och Öresundsbron. Några minuter från fastigheten finner man Limhamn centrum med allt man kan tänkas behöva.

Läs mer om Balken 7

Kommunikationer

Från fastigheten tar det knappt 10 minuter till centrala Malmö. Yttre och inre Ringvägen ligger i närheten och gör det enkelt att nå ut till de större motorvägarna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Annetorpsvägen. Föredrar man tåg tar det ca 5 minuter till Hyllie station.

Service

Lunchrestaurang finns inom gångavstånd. För all annan tänkbar service såsom detaljhandel, apotek och bank samt ett större utbud av restauranger finns centrala Limhamn ca 5 minuter från fastigheten.

 

 

Liknande lokaler