Kontorslokal med öppen planlösning vid Jägersro

Agnesfridsvägen 113A

Jägersro/Elisedal, Malmö

Endast ett stenkast från Jägersro Center ligger denna kontorslokal med öppen planlösning och välkomnande entre. Rummen har glaspartier och skapar möjligthet att användas både som konferensrum och som rymliga kontorsrum. Generös matsal med plats för många personer. Förrådsutrymme finns i källarplan. 

Lunchrestaurang finns i huset och parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten. Busshållplatser ligger ett stenkast från fastigheten, perfekt för de som åker kollektivt.  Närhet till restauranger, systembolag, apotek samt annan handel och service finns några minuter bort på Jägersro Center.

Buss
Parkering
Restaurang i huset
Motorväg-/påfart
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

I området finns, förutom handel, kontorsfastigheter och diverse seviceföretag. Här finns allt man behöver, nära! Fastigheten ligger ett stenkast ifrån Jägersro Center, luchrestaurang finns i byggnaden och mycket bra kommunikationer i området.

Läs mer om Rosengård 130:403

 

Kommunikationer

Bra förbindelser till både yttre och inre ringlederna, samt E65. Det tar ca 10 minuter att nå centrala Malmö med bil. Bussförbindelse inom gångavstånd på Jägersrovägen.

Service

Lunchrestauranger finns inom gångavstånd. Från fastigheten är det endast någon minuts bilfärd till Jägersro Center där du finner lunchrestauranger, bank, apotek och all annan handel och service som kan tänkas önskas.

Liknande lokaler