Modernt kontor på Svågertorp

Långhusgatan 4

Hyllie/Svågertorp, Malmö

Modernt kontorshus där ni kan hyra hela eller delar av fastigheten. Fastigheten har stora ljusa, öppna kontorsytor och gott om konferensrum. Högst upp finns plats för showroom, personalutrymmen eller event. Härifrån går ni också ut på balkongen som löper runt hela huset. I bottenplan finns möjlighet till reception, personalutrymmen, konferens, showroom och kontor. Här erbjuder vi också moderna verkstadslokaler och ett mindre garage. 

För företag med behov av smidiga transporter är detta ett perfekt läge, med direkt anslutning till inre och yttre ringvägen, några minuter från Öresundsbron. Stadsbuss stannar i närheten och vintern 2018/2019 planeras start för persontågstrafik på Malmöringen, där Svågertorp blir en av stationerna.  

Parkering med över 100 platser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Tåg
Buss
Parkering
Motorväg-/påfart
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

Kontorshus på Svågertorp som byggdes 2010 för Hondas nordiska huvudkontor, men som nu är ledigt för nya företag. Öppna, flexibla ytor med allt från generösa kontorsutrymmen till showroom, verkstad och garage innebär goda möjligheter för anpassning till olika verksamheter.

Läs mer om Urnes 3
Exteriörbild

Kommunikationer

Med anslutning till yttre och inre ringvägen når du E6, E22, E65, Öresundsbron och vägarna till Europa direkt. Hyllie station med tåg till både Sverige och Danmark ligger i närheten och vintern 2018/2019 planeras start för persontågstrafik på Malmöringen, där Svågertorp blir en av stationerna. Stadsbussar stannar i närheten och Malmös fina cykelvägar bjuder på en trevlig tur in till centrum.

Service

Fastigheten ligger på handelsområdet Svågertorp med ett stort utbud av möbler, heminredning, byggvaror, fritidsprodukter, elektronik, kläder m.m. På några minuter tar du dig med bilen till Hyllie med köpcentrat Emporia och Malmö Arena för ytterligare service, kultur och nöjen. 

Liknande lokaler