Modernt kontorshus på Svågertorp

Långhusgatan 4

Hyllie/Svågertorp, Malmö

Modernt kontorshus där det finns möjlighet att hyra hela eller delar av fastigheten. Stora, ljusa och öppna kontorsytor med gott om konferensrum. På övre plan finns det personalutrymmen med plats för showroom eller event. Härifrån finns utgången till den stora balkongen som löper runt hela huset. I fastighetens bottenplan erbjuder vi moderna verkstadslokaler och ett mindre garage. Här finns också möjlighet för reception, personalutrymmen, konferens, showroom och kontor. 

För företag med behov av smidiga transporter är detta ett perfekt läge, med direkt anslutning till inre och yttre ringvägen, några minuter från Öresundsbron. Stadsbuss stannar i närheten och vintern 2018/2019 planeras start för persontågstrafik på Malmöringen, där Svågertorp blir en av stationerna.  

Parkering med över 100 platser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Tåg
Buss
Parkering
Motorväg-/påfart
Stor balkong med utsikt på övre plan
Moderna verkstadslokaler i bottenplan
Stora konferensrum med gott om plats
Personalutrymmen på övre plan
Öppna kontorsytor
Moderna och ljusa lokaler med rymd
Solcellspaneler för ett mer hållbart tänk
Exteriörbild

Om fastigheten

Kontorshus på Svågertorp som byggdes 2010 för Hondas nordiska huvudkontor, men som nu är ledigt för nya företag. Öppna, flexibla ytor med allt från generösa kontorsutrymmen till showroom, verkstad och garage innebär goda möjligheter för anpassning till olika verksamheter.

Läs mer om Urnes 3

Kommunikationer

Med anslutning till yttre och inre ringvägen når du E6, E22, E65, Öresundsbron och vägarna till Europa direkt. Hyllie station med tåg till både Sverige och Danmark ligger i närheten och vintern 2018/2019 planeras start för persontågstrafik på Malmöringen, där Svågertorp blir en av stationerna. Stadsbussar stannar i närheten och Malmös fina cykelvägar bjuder på en trevlig tur in till centrum.

Service

Fastigheten ligger på handelsområdet Svågertorp med ett stort utbud av möbler, heminredning, byggvaror, fritidsprodukter, elektronik, kläder m.m. På några minuter tar du dig med bilen till Hyllie med köpcentrat Emporia och Malmö Arena för ytterligare service, kultur och nöjen. 

Liknande lokaler