Nyproduktion i Hyllie

Skrivaregatan

Hyllie/Svågertorp, Malmö

Här finns möjlighet att få plats med  upp till 175 arbetsplatser på ett våningsplan. Dessutom utrymme för ett antal lounge-ytor samt ca 25 mötesrum i olika storlekar.

Möjlighet till egen terrass samt en tilltagen gemensam takterrass för arbete eller avkoppling.

I bottenplan möts man av en välkomnande reception , restaurang för lunch och service för era kundmöten och event. Här finns även större mötesrum och annan service som ska underlätta vardagen.

Cyklarna placerar man smidigt i markplan med tillgång till laddskåp för att ladda cykelbatterier. Naturligvis finns trevliga utrymme för dusch och ombyte.

Inflytt Q3 2022.

Tåg
Miljöcertifierad
Utsikt
Buss
Restaurang i huset
Solpanel
Konferensrum
Terrass
Laddstolpar
Garage i huset
Restaurangbild
Restaurangbild
Takterrass
Takterrass
Arbetsplats
Arbetsplats
Lounge
Lounge
Takterrass
Takterrass
Lounge
Lounge
Exteriör ny
Exteriör ny

Om fastigheten

Nu bygger vi vårt tredje kontorshus i Hyllie, bara ett stenkast från stationen. Utseendemässigt skapar vi ett spännande hus med flera fasader, alla med olika identiteter och utseenden som har anknytning till det lokala och Öresundsregionen. Detta blir möjligheternas kontor där du har full flexibilitet i lokalstorlek, upp till 2 500 kvm per våningsplan, och kan få nästan vilken form som helst på lokalen tack vare husets utformning. Alla våningsplan blir flexibla och med utblickar åt alla håll. Gemensam takterrass och flertalet balkonger är ett stort plus likväl som husets gemensamma lobby och sporthub i bottenplan.

Miljöcertifiering Guld och WELL.

Är du nyfiken på ett levande kontorshus där ert företag kan växa och där medarbetarnas välmående är i fokus. Hör av dig till Camilla så berättar hon mer.

 

Läs mer om Pulpeten 5

Liknande lokaler