Hoppa till innehåll
Kvartetten, modernt kontorshus i Hyllie i Malmö

Kvartetten

Kvartetten byggs just nu och blir vårt tredje kontorshus i Hyllie. Detta blir möjligheternas kontor där du har full flexibilitet i lokalstorlek.

Kvartetten i Hyllie - 16 000 kvm kontor
Wihlborgs kontorshus Kvartetten kommer ha Hyllies största takterrass
I bottenplan på kontorshuset Kvartetten finns sällskpasytor för möten och umgänge.

Allt fler hyresgäster önskar en ökad service och flexibilitet. I Kvartetten vill vi verkligen satsa på att medarbetarna ska må bra och trivas. Här finns moderna kontor med stort ljusinsläpp, en fantastisk takterrass, service som Instabox och cykellounge med reparationsmöjligheter. Framgångsrika coworkingaktören Mindpark kommer bidra med service till alla hyresgäster och besökare i bottenplan och vara en viktig del av kontorsupplevelsen och bidra med liv och rörelse i hela huset.

säger Ida Lejdström, fastighetschef på Wihlborgs
säger Ida Lejdström, fastighetschef på Wihlborgs

Om fastigheten

Nu bygger vi Kvartetten, vårt tredje kontorshus i Hyllie, bara ett stenkast från Hyllie station. Utseendemässigt skapar vi ett spännande hus med flera fasader, alla med olika identiteter och utseenden som har anknytning till det lokala och Öresundsregionen. Detta blir möjligheternas kontor där du har full flexibilitet i lokalstorlek, upp till 2 500 kvm per våningsplan, och kan få nästan vilken form som helst på lokalen tack vare husets utformning. Alla våningsplan blir flexibla och med utblickar åt alla håll. Gemensam takterrass (Hyllies största!) och flertalet balkonger är ett stort plus likväl som husets gemensamma lobby och sportdepå med cykellounge i bottenplan.

Kvartetten är ett hållbart kontorshus och kommer certifieras enligt Miljöbyggnad Guld, WELL och Noll CO2. Det betyder bland annat att vi gjort noggranna materialval både för er hälsa och välmående och för att belasta klimatet minimalt.

Miljöcertifiering

Miljöbyggnad Guld, WELL och Noll CO2.

Service

Med inspirerande arkitektur och en härligt inbjudande känsla erbjuder Kvartettens hjärta – den vackra, ljusa och luftiga lobbyn – bästa tänkbara start på dina kundmöten. I entréplan, alldeles i anslutning till lobbyn, hittar du även en rymlig cykellounge med parkering, omklädningsrum och dusch och omklädningsmöjligheter. Här finns även Instabox installerad för pakethämtning.

I övrigt finns det ett antal lunchrestauranger samt all tänkbar service på köpcentret Emporia alldeles i närheten.

Kommunikation

Kvartetten ligger endast 250 meter från Hyllie station, alltså 2 minuters promenad bort. Därifrån tar du dig till Malmö C på 6 minuter eller till Köpenhamns flygplats på 10 minuter. Dessutom stannar både regionbussar och stadsbussar i närheten. För dig som hyresgäst finns det även ett garage fastigheten för både bilar och cyklar. Det finns även andra P-hus i området.

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Kvartetten

 • Lokalarea (LOA):

  16 000

 • Stad:

  Malmö

 • Byggstart

  Pågående

 • Inflyttning

  Sommar 2023

 • Coworking

  Ja

 • Cykellounge

  Ja

 • Takterrass

  Ja

 • Instabox

  Ja

På Mindpark jobbar vi med värdeskapande i alla delar av vår verksamhet – från coworking och konferens till event, bistro och som en mötesplats. Nu ser vi en stor möjlighet i att skapa värde för alla involverade i Kvartetten.

Emelie Andersson, Site Manager för Mindpark
Emelie Andersson, Site Manager för Mindpark
Mer om hur Mindpark kommer höja upplevelsen i Kvartetten

Häng med på en dag i Kvartetten

Följ med vår fastighetsvärd Kent så visar han dig en typisk arbetsdag i Kvartetten.

Artiklar om Kvartetten

Mindpark höjer upplevelsen i Wihlborgs nya kontorshus Kvartetten
Mindpark höjer upplevelsen i Wihlborgs nya kontorshus Kvartetten

Kundstories

Mindpark höjer upplevelsen i Wihlborgs nya kontorshus Kvartetten

Den välkända coworking-aktören Mindpark expanderar sitt samarbete med Wihlborgs. I början av 2023 flyttar Mindpark in i Wihlborgs nya kontorshus Kvartetten i Hyllie med målsättningen att bidra till en positiv och rörlig arbetsmiljö. – Vi ser otroligt mycket fram emot att bidra till en trivsam arbetsplats och samtidigt vara med och utveckla Hyllie, säger Emelie Andersson, Site Manager för Mindpark
Kontorshuset Kvartetten – en arbetsplats med människan i fokus
Kontorshuset Kvartetten – en arbetsplats med människan i fokus

Hållbar fastighetsutveckling

Kontorshuset Kvartetten – en arbetsplats med människan i fokus

Ett stenkast från Hyllie station skapar vi nu 16 000 kvadratmeter fantastiska kontorslokaler med utomhusarbetsplatser, cykellounge och hälsocertifiering. Ett kontorshus med människan i fokus.
Den människocertifierade arbetsplatsen
Den människocertifierade arbetsplatsen

Hållbar fastighetsutveckling

Den människocertifierade arbetsplatsen

Mitt i expansiva Hyllie i Malmö bygger vi det fantastiska kontorshuset Kvartetten. Ett omtänksamt och grönt hus med fokus på människorna som ska jobba där. Vi vill skapa en plats för arbetsglädje, där företag och medarbetare kan växa och må bra. Eller som vi har valt att kalla det – den människocertifierade arbetsplatsen.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontorslokal i Hyllie
Kontorslokal i Hyllie

Skrivaregatan 15

+15

Kontorslokal i Hyllie

Kontor med möjlighet till egen takterrass
Kontor med möjlighet till egen takterrass

Skrivaregatan

+14

Kontor med möjlighet till egen takterrass

Kontorshus på bästa läge i Hyllie
Kontorshus på bästa läge i Hyllie

Skrivaregatan 15

+16

Kontorshus på bästa läge i Hyllie

Karta

Hitta till Kvartetten på Skrivaregatan i Hyllie.

Om området

Hyllie är Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel och erbjuder myllrande shopping, nöjen och internationellt näringsliv. Med närhet till ringvägarna, egen tågstation och tolv minuter till Köpenhamns flygplats har Hyllie och grannområdet Svågertorp snabbt blivit ett av Malmös populäraste företagsområden.

Läs mer om Hyllie/Svågertorp

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Micha Nadel

Micha Nadel

Uthyrningschef
040-690 57 64
Skicka e-post
Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.