Kontorsfastighet på stationsnära läge i Hyllie

Ta tillfället i akt och flytta in i Origo, precis vid stationen i Hyllie. En helt ny fastighet där vi erbjuder moderna lokaler med den senaste tekniken. Här finns goda möjligheter att anpassa lokalen efter egna tankar och önskemål. Inflyttningsklart höst 2019.

Unikt för huset är de stora fina balkongerna som finns till samtliga lokaler, perfekt för en stunds avkoppling, ett utomhusmöte eller bara för att få lite frisk luft. Loungedelen i bottenplan skapar utrymme till spontana möten och gemenskap.

Garage och sportdepå i fastigheten ger de anställda en möjlighet att cykla till och från arbetetet. Pendlar man ligger stationen endast 1 minut och 40 sekunder bort och P-hus finns precis intill fastigheten. Välkommen hem till Origo!

Läs mer om Origo här

Tåg
Miljöcertifierad
Utsikt
Buss
Parkering
Motorväg-/påfart

Gemensamt utrymme i bottenplan (visionsbild)
Gemensamt utrymme i bottenplan (visionsbild)
Lounge i bottenplan (visionsbild)
Lounge i bottenplan (visionsbild)
Öppen planlösning (visionsbild)
Öppen planlösning (visionsbild)
Balkonger till alla kontor (visionsbild)
Balkonger till alla kontor (visionsbild)
Rymlig matsal och kök (visionsbild)
Rymlig matsal och kök (visionsbild)
Välkomnande entré (visionsbild)
Välkomnande entré (visionsbild)

Om fastigheten

Ett stenkast från Hyllie station bygger vi nu kontorshuset Origo. Fem våningar i mörkt tegel och trä, med välkomnande entréer och fina ljusöppningar för behagligt dagsljus. Med ovanligt mycket trä för en varm och välkomnande känsla varje gång du kliver in.

Här skapar vi utrymme för drygt 500 personer som får arbeta i moderna lokaler med hög standard. Alla kontor får dessutom generösa balkonger, vilket tillför en extra dimension och skapar nya intryck och kreativitet.

Vill du veta mer om Origo, klicka här

Läs mer om Origo (Bure 2)

Kommunikationer

I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelse. Garage möjligheter finns i fastigheten även externa garage finns i området.

Service

I Hyllie är utbudet stort av lunchrestauranger, gym och i köpcentrat Emporia finns all tänkbar service och handel.

Liknande lokaler