Kontorslokaler på bra läge i Hyllie

Vår nya kontorsfastighet Origo, precis vid stationen i Hyllie, blir färdigställd och inflyttningsklar hösten 2019. Här erbjuder vi moderna lokaler för både stora och små företag.

Alla lokaler får egen balkong, perfekt för en stunds avkoppling, ett utomhusmöte eller bara för att få lite frisk luft. Gemensamma utrymmen i bottenplan skapar utrymme till spontana möten och gemenskap med övriga hyresgäster i huset.

Garage och sportdepå i fastigheten ger de anställda möjlighet att cykla till och från arbetetet. Pendlar man ligger stationen endast 1 minut och 40 sekunder bort och P-hus finns precis intill fastigheten.

Läs mer om vårt nya kontorshus Origo

Tåg
Miljöcertifierad
Utsikt
Buss
Parkering
Motorväg-/påfart

Stationsnära läge i Hyllie
Stationsnära läge i Hyllie
Gemensam lounge i bottenplan (visionsbild)
Gemensam lounge i bottenplan (visionsbild)
Pentry och sällskapsutrymme (visionsbild)
Pentry och sällskapsutrymme (visionsbild)
Välkomnande entré (visionsbild)
Välkomnande entré (visionsbild)
Öppet kontorslandskap (visionsbild)
Öppet kontorslandskap (visionsbild)
Öppna ytor
Öppna ytor

Om fastigheten

Ett stenkast från Hyllie station bygger vi nu kontorshuset Origo. Fem våningar i mörkt tegel och trä, med välkomnande entréer och fina ljusöppningar för behagligt dagsljus. Med ovanligt mycket trä för en varm och välkomnande känsla varje gång du kliver in.

Här skapar vi utrymme för drygt 500 personer som får arbeta i moderna lokaler med hög standard. Alla kontor får dessutom generösa balkonger, vilket tillför en extra dimension och skapar nya intryck och kreativitet.

Vill du veta mer om Origo, klicka här

Läs mer om Origo (Bure 2)

Kommunikationer

I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelse. Garage möjligheter finns i fastigheten även externa garage finns i området.

Service

I Hyllie är utbudet stort av lunchrestauranger, gym och i köpcentrat Emporia finns all tänkbar service och handel.

Liknande lokaler