Lokal på 160 kvm i attraktiva Hyllie

Hyllie allé 38

Hyllie/Svågertorp, Malmö

I direkt anslutning till Hyllie station bygger vi kontorsfastigheten Dungen med ett fantastiskt skyltläge mot både Arenagatan och Hyllie Allé. Lokalen kan fungera som både kontor, showroom och butik.

Fastigheten blir grön i flera bemärkelser - den certifieras enligt Miljöbyggnad Guld och inne i entréplanets atrium planteras träd för att få en grön och levande miljö.

Tåg
Miljöcertifierad
Utsikt
Buss
Miljö
dungen_hyllie_exterior_natt.jpg
Dungen_motesrum.jpg
Exteriörbild

Om fastigheten

I direkt anslutning till Hyllie station bygger vi kontorsfastigheten Dungen med ett fantastiskt skyltläge mot både Arenagatan och Hyllie Allé. Fastigheten blir grön i flera bemärkelser - den certifieras enligt Miljöbyggnad Guld och inne i entréplanets atrium planteras träd för att få en grön och levande miljö. Atriet blir husets glödande hjärta och kommer ge ett varmt och ljust sken på kvällen.

Våningsplanen har stor flexibilitet som skapar god förutsättningar för olika planlösningar, både nu och i framtiden. Det upphöjda atriet är husets hjärta.

Läs mer om Dungen (Gimle 1)

Kommunikationer

I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelser. Garagemöjligheter finns i fastigheten även externa garage finns på området.

Service

I Hyllie är utbudet stort av lunchrestauranger och i köpcentrat Emporia finns all tänkbar service och handel.

Liknande lokaler