Toppvåning med egen takterrass

Hyllie allé 36

Hyllie/Svågertorp, Malmö

När vi väl tog klivet till Hyllie så gjorde vi det rejält! I vårt nya kontorshus Dungen finns det fantastiska möjligheter för ditt företag.

Dungen får det bästa läget och ligger på den enda historiskt bebyggda platsen i Hyllie och har de finaste toppvåningarna kvar liksom några butiksmöjligheter på bottenvåningen. Toppvåningarna som även har egna takterrasser tillåter både rumsindelning och aktivitetsbaserad planlösning som går att påverka efter egna önskemål. På de fyra undre våningarna kommer Tullen att sitta. 

Byggnaden kommer vara inflyttningsklar i första kvartalet 2019. 

Tåg
Miljöcertifierad
Utsikt
Buss
Miljö
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Flygbild
Exteriör från Arenagatan
Exteriörbild

Om fastigheten

I direkt anslutning till Hyllie station bygger vi kontorsfastigheten Dungen med ett fantastiskt skyltläge mot både Arenagatan och Hyllie Allé. Fastigheten blir grön i flera bemärkelser - den certifieras enligt Miljöbyggnad Guld och inne i entréplanets atrium planteras träd för att få en grön och levande miljö. Atriet blir husets glödande hjärta och kommer ge ett varmt och ljust sken på kvällen.

Våningsplanen har stor flexibilitet som skapar god förutsättningar för olika planlösningar, både nu och i framtiden. Det upphöjda atriet är husets hjärta.

Läs mer om Dungen (Gimle 1)

Kommunikationer

I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelser. Garagemöjligheter finns i fastigheten även externa garage finns på området.

Service

I Hyllie är utbudet stort av lunchrestauranger och i köpcentrat Emporia finns all tänkbar service och handel.

Liknande lokaler