Dungen

Hyllie allé 36

I direkt anslutning till Hyllie station bygger Wihlborgs kontorsfastigheten Dungen med ett fantastiskt skyltläge mot både Arenagatan och Hyllie Allé. Fastigheten blir grön i flera bemärkelser - den certifieras enligt Miljöbyggnad Guld och inne i entréplanets atrium planteras träd för att få en grön och levande miljö. Atriet blir husets glödande hjärta och kommer ge ett varmt och ljust sken på kvällen.

Våningsplanen har stor flexibilitet som skapar god förutsättningar för olika planlösningar, både nu och i framtiden. Det upphöjda atriet är husets hjärta.

Fasaden ges två olika uttryck som båda har en veckad form. Mot Hyllie Allé i norr blir det en glasfasad med generöst ljusinsläpp och övriga sidor får en ljus plåtfasad. Fastigheten får sex våningar och ett underjordiskt parkeringsgarage i två plan. I markplan skapas ytor för butiker, restauranger och service. På tredje och femte våningen får hyresgästerna generösa terrasser.

Tåg
Miljöcertifierad
Utsikt
Buss
Miljö
Exteriörbild

Kommunikationer

I Hyllie är kommunikationerna utmärkta med närhet till både tågstation och bussförbindelser. Garagemöjligheter finns i fastigheten även externa garage finns på området.

Service

I Hyllie är utbudet stort av lunchrestauranger och i köpcentrat Emporia finns all tänkbar service och handel.