Hoppa till innehåll

Om lokalen

Lagerlokal om ca 1575 kvm med tillhörande kontorsutrymme om ca 190 kvm. Lagerytan har en takhöjd på 4 m under balk. Det finns 4 stora portar i markplan vilket möjliggör genomkörning och kan lämpa sig väl som butik. Inhägnad tomtyta och parkeringsplatser i direkt anslutning till entrén.

Kontorsdelen, som kommer att fräschas upp till nästa hyresgäst, består av ett generöst pentryutrymme och 4 enskilda kontorsrum samt en större öppen yta lämpligt för kontorslandskap alt mötesrum. Omklädningsrum med dusch finns i anslutning till lagerdelen. 

Service

Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.

Kommunikation

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större Europavägarna. Bussförbindelse finns på gångavstånd på Stenyxegatan. Körtid ca 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73 / Skicka e-post
Bild på Annika Nordström
Exteriör
Port
Lagerhall
Kontor
Landskap
Markyta

Karta

Bra belägen fastighet mitt i Fosie. Nära till både handel och de stora Europavägarna.

Planritning

Kontorets planlösning kan göras mer öppen. Tomtytan utanför är inhägnad och parkering finns på framsidan utanför kontorsbyggnaden

Hämta planritning

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!