Hoppa till innehåll

Om lokalen

Kontorslokaler på ett utmärkt skyltläge med tillgång till gemensam reception/loungeyta, konferensdel, restaurang och en charmig trädgård.

Här finns möjlighet att hyra ytor från 1300 kvm upp till 3200 kvm. Lokalerna kan  anpassas efter önskemål till såväl öppna landskap som effektiv rumsindeling. På ett och samma våningsplan ryms 1300 kvm.

Har ni personal som kör i tjänsten? Då är detta läge helt oslagbart. Fastigheten ligger bra kommunikationsmässigt nära motorvägen och med fria parkeringsplatser utanför dörren. För de som inte är bilburna finns busshållplats mycket nära.

 • Arbetsplatser

  75-185

 • Våningsplan

  1-3

 • Fri parkering

  Ja

 • Restaurang/Konferens

  Ja

Service

Frukost- & lunchrestaurang finns i fastigheten. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger. Konferensutrymme och hörsal finns för uthyrning i fastigheten.

Kommunikation

Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre Ringvägen ligger nära och tar dig snabbt ut på övriga Europavägar. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. Körtid ca 7 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Annika Nordström

Uthyrare
040-690 57 73 / Skicka e-post
Bild på Annika Nordström
Framsida
Landskap
Lounge
Konferens
Restaurang
Trädgård

Karta

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!