Mindre kontorslokal i Fosie

Kantyxegatan 23

Fosie, Malmö

Trevlig kontorsgemenskap mitt i Fosie. Här finns det möjlighet att hyra mindre kontorsytor. Just nu finns det ett rum om 23 kvm ledigt.

Rummet är beläget på andra våningen. Entréytor och atrium delas med övriga hyresgäster och kan användas för kundevent el liknande. Här finns pentry med mikro och kaffekokare. Mindre förråd går att hyra till vid behov.

Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till entrén. Fastigheten är belägen nära de stora ringvägarna på ett utmärkt skyltläge.

Parkering
Motorväg-/påfart
Entré
Entré
Atrium
Atrium
Atrium
Atrium
Kontor
Kontor
Skylt
Skylt

Om fastigheten

Bli en del av Malmös största industriområde!
Med sina över 300 företag är Fosie industriby Malmös största. Industriområdet började utvecklas under 1970-talet och är beläget sydost om Malmö. Området är omgivet av inre och yttre ringlederna, samt E65, vilket ger fantastiska kommunikationsmöjligheter och närhet till Öresundsbron.

Läs mer om Dubbelknappen 15

Kommunikation

Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten av fastigheten och tar dig snabbt ut på de större väglederna. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Stenyxegatan. 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till centralstationen.

Service

Finns ett gemensamt atrium med möjlighet för konferens eller liknande. Lunchrestauranger finns i området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger.

Liknande lokaler