Kontor med öppna ytor och stor flexibilitet

Boplatsgatan 6

Fosie, Malmö

Kontor som ger utrymme för stor flexibilitet oavsett om ni vill sitta i öppet landskap, effektivt rumsindelat eller i en kombination av dessa.

Hela ytan är fördelad på 3 plan men är delbar i olika storlekar från 225 kvm och uppåt. Totalt finns här möjlighet att hyra ca 3600 kvm anpassade och utformade efter just era önskemål.  Lokalerna är moderna och har ett fint ljusinsläpp.

Här finns lunchrestaurang och utmärkta parkeringsmöjligheter.

 

Buss
Parkering
Motorväg-/påfart
Konferens
Konferens
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Restaurang
Restaurang
Trädgård
Trädgård
Flygfoto
Flygfoto

Om fastigheten

Kontor med skyltläge mot E65.
Fastigheten är belägen i Fredriksbergs industriområde, sydost om Malmö centrum. Området kännetecknas av sin närhet till E65 och ringlederna, vilket gör tillgängligheten optimal. Fastigheten ligger även mycket nära Jägersro Center, med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Läs mer om Boplatsen 3

Kommunikationer

Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten och tar dig snabbt ut på övriga större vägleder. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till centralstationen.

Service

Frukost- & lunchrestaurang finns på området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger. Hörsal finns för uthyrning i fastigheten.

Liknande lokaler