Ljus kontorslokal med öppna ytor och stor flexibilitet

Boplatsgatan 6

Fosie, Malmö

Lokalen ger utrymme för stor flexibilitet oavsett om man vill sitta i öppet landskap eller rumsindelat. I dagsläget är lokalen delbar, ca 700 - 2600 kvm vilket ger otroliga möjligheter för anpassning efter egna behov. För övrigt är lokalen modern och har ett fint ljusinsläpp som skapar en viss luftighet och rymd.

Restaurang finns i huset och det även generöst med parkeringsplatser utanför fastigheten.

Närheten till Jägersro Center där det finns ett stort utbud av lunchrestauranger och service är ett stort plus och närheten till motorvägen gör det lätt att ta sig till och från fastigheten.

Buss
Parkering
Motorväg-/påfart
Exteriörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

Kontor med skyltläge mot E65.
Fastigheten är belägen i Fredriksbergs industriområde, sydost om Malmö centrum. Området kännetecknas av sin närhet till E65 och ringlederna, vilket gör tillgängligheten optimal. Fastigheten ligger även mycket nära Jägersro Center, med ett stort utbud av butiker och restauranger.

Läs mer om Boplatsen 3
Exteriörbild

Kommunikationer

Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre ringvägen ligger i närheten och tar dig snabbt ut på övriga större vägleder. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. 5-10 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till centralstationen.

Service

Frukost- & lunchrestaurang finns på området. På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service såsom bank, systembolag, livsmedel m.m. samt ett större utbud av restauranger. Hörsal finns för uthyrning i fastigheten.

Liknande lokaler