Kontor med havsutsikt

Dockplatsen 1

Dockan, Malmö

Kontor med härlig rymd och mycket ljusinsläpp. Lokalen ligger på plan 4 och arbetsplatserna är i landskap. Det finns 7 mötesrum i olika storlekar.

Synliga installationer vilket ger en mer industriell-känsla. Stort pentry som också kan nyttjas för större möten.

I fastigheten finns det en lunchrestaurang och det sker även andra aktiviteter som nätverksträffar och underhållning.

Utsikt
Buss
Restaurang i huset

Konferensrum
Konferensrum
Matplats
Matplats
Korridor
Korridor
Projektplats
Projektplats
Arbetsplats
Arbetsplats
Arbetsplats
Arbetsplats
Pentry
Pentry
Mötesrum
Mötesrum

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.

Läs mer om Torrdockan 6

Kommunikationer

Bussförbindelse finns inom gångavstånd. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Det tar max 10 minuter att promenera till centralstationen. Parkeringsmöjligheter finns på området.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Liknande lokaler