Modernt kontor i Dockan

Dockplatsen 1

Dockan, Malmö

Trevlig kontorsfastighet med mycket rymd och restaurang i bottenplan. Kontorsrummen är ljusa och fina, lätt att disponera planlösning i enskilda rum eller öppen planlösning.

Utsikt
Buss
Restaurang i huset
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.

Läs mer om Torrdockan 6
Interiörbild

Kommunikationer

Bussförbindelse finns inom gångavstånd. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Det tar max 10 minuter att promenera till centralstationen. Parkeringsmöjligheter finns på området.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Liknande lokaler