Ljust och öppet kontor i Dockan

Stora Varvsgatan 9

Dockan, Malmö

Denna kontorslokal, på plan fem i fastigheten, ligger på centralt läge i Dockan. Lokalen ger ett öppet och luftigt intryck och får mycket dagsljus tack vare de stora fönsterna ut mot Stora Varvsgatan. Även sikten in mot innergården, med fri sikt mot hamnbasängen, skapar mycket ljus i lokalen. Glasade väggar ut mot korridoren och öppet pentry med loungeyta i mitten skapar en trevlig rymd i lokalen.

Bussförbindelse finns i direkt anslutning till fastigheten och endast en kort promenad bort når man kommunikation med tåg vid Anna Lindhs plats vid Malmö centralstation.

Utbudet av lunchrestauranger är stort.

Här har man möjlighet att ta plats mitt i en levande stadsdel.

Tåg
Buss
Parkering
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Intertiörbild
Interiörbild
Exteriörbild

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.

Läs mer om Skrovet 5

Kommunikationer

Bussförbindelse i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Man promenerar till citytunneln på 5 minuter. Parkeringsmöjligheter i garage finns i fastigheten.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Liknande lokaler