Kontor med utsikt över takåsarna

Hallenborgs gata 1A

Dockan, Malmö

Denna ljusa, moderna och luftiga kontorslokal ligger centralt i Dockan med fin utsikt över takåsarna. Lokalen ligger på plan fem och har en öppen planlösning med gott om ljusinsläpp från de stora fönsterna. Tre inglasade konferensrum i olika storlekar, ett stort för 16-20 personer och två mindre för 8-10 personer, ligger alla i lokalens mitt och smälter fint in med den öppna planlösningen. Förutom dessa tre konferensrum finns det ett antal mindre samtalsrum.

Från lokalen når du Malmö C med endast ett par minuters promenad. Dessutom finns det en busshållplats precis utanför lokalen där linje 3 och 5 går. För den som kommer med bil eller cykel så har fastigheten ett garage för både bil- och cykelparkering. 

Se vår film om Dockanområdet här

Tåg
Buss
Parkering
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild
Interiörbild

Om fastigheten

Fastigheten är belägen i Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.

Läs mer om Skrovet 5

Kommunikationer

Bussförbindelse i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Man promenerar till citytunneln på 5 minuter. Parkeringsmöjligheter i garage finns i fastigheten.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Liknande lokaler