Hoppa till innehåll

Kranen 8

Snabbfakta

 • Fastighet:

  Kranen 8

 • Lokalarea (LOA):

  15 455

 • Stad:

  Malmö

 • Parkering

  Ja

 • Restaurang

  Ja

 • Hörsal

  Ja

 • Pent House

  Ja

Om fastigheten

Kockums gamla ubåtshall från 1960 -talet är ombyggd till en modern kontorsmiljö.

Byggnaden har även efter renoveringen behållit den råa industrikänslan med hjälp av tilltagna takhöjder och obehandlade material och vann 2002 Malmö stads stadsbyggnadspris för Ombyggnad & Renovering. Miljöcertfiering breem in use.

I bottenplan finns en lunchrestaurang samt en hörsal. På taket finns ett penthouse som används för möten och konferenser.

Miljöcertifiering

Silver

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockan-området

Kommunikation

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. Inom 5 minuters promenad når man Malmö C.

Lediga lokaler i fastigheten

Kontorslokal med industriell känsla .
Kontorslokal med industriell känsla .

Östra Varvsgatan 9

+10

Kontorslokal med industriell känsla .

Karta

Klicka på kartan för att ta dig till lokalens adress.

Om området

Det är lätt att trivas i Dockan. Bland mysiga promenadstråk och guppande fritidsbåtar samlas Malmös innovatörer, kreatörer och akademi. Här finns moderna kontor, goda kommunikationer och ett stort serviceutbud, samtidigt som stadens puls ligger inom nära räckhåll.

Vill du veta mer om fastigheten? Kontakta oss!

Bild på Emilia Johansson

Emilia Johansson

Förvaltare
040-690 57 65
Skicka e-post
Bild på Camilla Asplund

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37
Skicka e-post

Varför Wihlborgs?

Vi älskar Malmö

Vi är måna om att Malmö utvecklas på ett positivt sätt. Därför har vi ett nära samarbete med staden och andra viktiga aktörer i regionen. Vi är en del av utvecklingen av staden och tar ansvar för utvecklingen här, i alla delar där vi kan. Det är också viktigt för oss att vara med och skapa levande stadsmiljöer som fungerar för alla som bor, lever och arbetar här.

Egna fastighetsvärdar

Att vi förvaltar våra egna fastigheter innebär att vi alltid finns nära dig. Det gör att vi kan vara snabba när saker händer eller nya behov uppstår. Varje hus har en egen fastighetsvärd, vilket gör att vi kontinuerligt kan föra en dialog med dig och vara lyhörda för uppkomna behov. Du är viktig för oss.

Marknadsledande i regionen

Malmö, Helsingborg, Lund och Köpenhamn. Öresundsregionen är vår marknad, det är här vi hör hemma. Vår storlek skapar möjligheter för dig att växa tillsammans med oss.

Känn dig trygg hos oss

När du hyr en fastighet eller lokal av oss på Wihlborgs är det viktigt för oss att du ska känna dig trygg i att vi förvaltar våra fastigheter och driver vår verksamhet på ett hållbart sätt.