Prisvärt kontor med havsutsikt

Östra Varvsgatan 23

Dockan, Malmö

Med utsikt mot havet ligger detta stora och prisvärda kontor på två plan i populära Dockanområdet. Här finns det möjlighet att hyra hela eller delar av fastigheten. På andra våningen finns det ett ljust och rymligt kök och ett stort konferensrum för 14 - 22 personer. Mötesrum i olika storlekar finns på båda våningsplan och en interntrappa gör det enkelt att ta sig runt om i lokalen oavsett vilket våning du befinner dig på. Planlösningen består av många enskilda arbetsrum där merparten har havsutsikt.

Väl tilltaget med parkeringsmöjligheter och närheten till kolletivtrafik är ett stort plus. Busslinje 5 stannar alldeles i närheten och Malmö centralstation når du med endast 15 minuters promenad.

Se vår film om Dockanområdet

 

 

Utsikt
Buss
Parkering
Lounge
Lounge
Entré
Entré
Trapp
Trapp
Kök
Kök
Lounge
Lounge
Koridorr
Koridorr

Om fastigheten

Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.

Läs mer om Kranen 4

Kommunikationer

Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Östra Varvsgatan. Ca 10 minuters promenad till centralstationen. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Liknande lokaler