Utsikt mot havet

Östra Varvsgatan 23

Dockan, Malmö

Stort kontor i Dockan med utsikt mot havet. Det finns möjlighet att hyra hela fastigheten eller delar av fastigheten. Lokalen erbjuder ett rymligt kök och ett stort konferensrum för 14 - 22 personer på plan två. Mötesrum i olika storlekar på båda våningsplanen. Lokalens planlösning består av många enskilda arbetsrum, många med havsutsikt.

Väl tilltaget med parkeringsmöjligheter och busslinje 5 stannar i närheten.

Se vår film om Dockanområdet här

 

 

Utsikt
Buss
Parkering
Entré
Entré
Trapp
Trapp
Kök
Kök
Lounge
Lounge
Lounge
Lounge
Koridorr
Koridorr
Exteriör
Exteriör

Om fastigheten

Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.

Läs mer om Kranen 4

Kommunikationer

Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Östra Varvsgatan. Ca 10 minuters promenad till centralstationen. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Liknande lokaler