Hoppa till innehåll

Om lokalen

Med utsikt mot havet ligger detta stora och prisvärda kontor på två plan i populära Dockanområdet. Här finns det möjlighet att hyra hela eller delar av fastigheten. På andra våningen finns det ett ljust och rymligt kök och ett stort konferensrum för 14 - 22 personer. Mötesrum i olika storlekar finns på båda våningsplan och en interntrappa gör det enkelt att ta sig runt om i lokalen oavsett vilket våning du befinner dig på. Planlösningen består av många enskilda arbetsrum där merparten har havsutsikt.

Väl tilltaget med parkeringsmöjligheter och närheten till kolletivtrafik är ett stort plus. Busslinje 5 stannar alldeles i närheten och Malmö centralstation når du med endast 15 minuters promenad.

Se vår film om Dockanområdet

 

 

 • Arbetsplatser

  50-130

 • Våningsplan

  1 och 2

 • Parkering

  Ja

 • Havsutsikt

  Ja

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockan-området.

Kommunikation

Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Östra Varvsgatan. Ca 10 minuters promenad till centralstationen. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Camilla Asplund

Uthyrare
040-690 57 37 / Skicka e-post
Bild på Camilla Asplund
Lounge
Entré
Trapp
Kök
Lounge
Koridorr

Karta

Planritning

Hämta planritning

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!